O femeie puternică când se va simți nedorită, nu va cerși atenție, ci doar se va îndepărta

Atât de multe femei nu recunosc și nu înțeleg ce merită cu adevărat. Acestea pun atât de mult preț pe relația cu un tip, încât sunt dispuse să se lase încurcate la nesfârșit. Este un scenariu sfâșietor de obișnuit. Un tip care își tratează soția sau prietena ca un ticălos și femeia care suportă asta și își permite să rămână blocată în același loc rău…

Trebuie să realizezi cât de valoroasă ești. Trebuie să-ți cunoști valoarea. Trebuie să aveți respectul de sine pentru a nu mai permite oamenilor să vă trateze cu nimic mai puțin decât dragoste, respect, răbdare, bunătate și onestitate. 

Nu vă mulțumiți cu cineva care nu este dispus să depună la fel de mult efort ca dvs. În mod clar, nu te prețuiesc la fel de mult pe cât îi apreciezi tu. Este normal să plângi.

Fii femeia care se iubește pe sine. Fii persoana care nu se va mulțumi cu cineva atât de imatur încât să nu recunoască o captură grozavă atunci când o vede. Dacă te ignoră, dacă te face ultima sa prioritate, dacă îl vezi constant nerespectându-te, sau luându-te de la sine înțeles sau folosindu-te de tine, atunci nu-i mai da șanse să se schimbe. Nu-l lăsa să te păcălească, crezând că îi pasă cu adevărat. Dacă i-ar păsa, ți-ar fi arătat de la început. Ieșiți pe ușă și nu priviți niciodată înapoi.

Dacă un bărbat te respectă cu adevărat, este evident. Este în fiecare cuvânt pe care îl spune. Este în tot ceea ce face. El îți va arăta în mod constant că te iubește, că te prioritizează și că înseamni pentru el lumea. El va fi bun cu tine, va avea răbdare cu tine și va fi sincer, sincer și deschis. Nu continua să îți frângi inima de cineva care nici măcar nu este dispus să-ți dea cu adevărat inima.

Cunoaște-ți valoarea.
Găsește pe cineva care te iubește cu adevărat.
Găsește pe cineva care te dorește cu adevărat.
Cineva care te va trata ca pe un diamant care ești și nu ca o bucată de gunoi.