O femeie va fi mereu vorbită de femeile care nu pot să o ajungă și bărbații care nu o pot avea

Femeile se uita cateodata de la departare sau de aproape la alte femei si fara nici o explicatie aduna din neant invidie, antipatie, reticenta, gelozie. Daca intrebi o femeie de ce antipatizeaza o surata, de multe ori nici ea nu va sti ce sa raspunda, iar daca va raspunde, nu de putine ori va minti. Va tranti degraba o minciuna, dorind sa ascunda de fapt ce gandeste.

Femeile au de multe ori mari probleme in a se aduna la un loc, in a se sustine, a se apara. Nu vad de ce nu am spune “cat de frumoasa esti, uau!” sau “imi place munca ta, cred ca esti senzationala, te admir”. cu voce tare, raspicat, apasat.

Femeile care ataca alte femei, care invidiaza alte femei, care se apara de femei fara nici un temei, sunt, dupa parerea mea, pe un drum gresit. Suntem toate in aceeasi barca, fie ca suntem destepte, sarace, bogate, urate, parasite, iubite. Suntem femei, suntem o lume. Lumea femeilor. Nu lumea femeilor contra femei.

Dar nici bărbații nu sunt totdeauna corecti si onesti cu femeile din viata lor. Colege de munca, partenere, prietene…atunci cand ei considera ca sunt refuzati pe nedrept nu de putin ori lanseaza atacuri mai mult sau mai putin adevarate si corecte la adresa femeilor.

Refuzul, de oricare ar fi el, ramane pentru multi bărbati un afront peste care u pot trece si atunci ei incep sa vorbeasca vrute si nevrute in stanga si in dreapta despre femeia care a indraznit sa ii spuna NU!