O inimă mare – singurul lucru pe care ar trebui să-l cauţi la o femeie…

“Frumuseţea are forme şi mărimi diferite, dar cea mai frumoasă calitate a unei femei este o inimă mare. Indiferent cât de multe riduri lasă anii pe faţa ei, inima ei va fi mereu tânără şi plină de viaţă.

Cu cât este mai mare inima, cu atât mai multă iubire are de dăruit. Un singur lucru nu ai niciodată destul – iubirea.

Vrei o femeie care să-ţi fie alături când viaţa te doboară. Vrei pe cineva care să-ţi dea un sfat sau o mână de ajutor. Indiferent dacă eşti îngrijorat, trist sau fericit, să fie lângă tine. Ai nevoie de o femeie cu o inimă uriaşă. O persoană iubitoare se bucură odată cu tine. Te face să te simţi mai puţin singur. O femeie cu inima mare te va iubi aşa cum eşti, şi nu poţi cere mai mult de-atât.

Cu cât este mai mare inima ei, cu atât îţi va fi mai bine. Iubirea se răspândeşte. Îţi poate face ziua mai frumoasă. Iar dacă tu eşti fericit, poţi însenina ziua altcuiva. Dacă ai pe lângă tine o persoană care te iubeşte şi căreia în pasă, devii un om mai bun. Începi să vezi lumea prin ochii ei. Şi nu este o lume întunecată; este plină de bunătate şi frumuseţe.

Îi tratezi altfel pe ceilalţi. Eşti mai fericit decât ai fost vreodată. Pentru că, din punctul tău de vedere, eşti cu cea mai nemaipomenită femeie din întreaga lume. Or fi şapte miliarde de oameni pe planetă, dar te simţi cel mai norocos dintre toţi.

Cu cât este mai mare inima ei, cu atât este mai puternică relaţia voastră. Devotamentul, încrederea şi respectul sunt rezultatele iubirii. Ai încredere deplină în cel pe care îl iubeşti şi care te iubeşte la rândul său. Eşti loial doar dacă îţi iubeşti partenerul. Bineînţeles, cu toţii facem greşeli. Dar dacă ai în viaţa ta pe cineva cu inimă mare, este puţin probabil că vei face pe cineva să sufere.

Este uşor să rănim persoanele considerate “rele”. Sunt persoanele care nu ne plac. Cei care ne tratează urât pe noi şi pe alţii. Dacă vrei o femeie pe care să nu o răneşti niciodată, atunci caută-ţi o femeie cu inimă mare. Viaţa ta va fi de 100 ori mai bună.”

Autor: Paul Hudson

 

Loading...