O porție de fericire, vă rog!

Fericirea este orez cu lapte si scortisoara de la bunica.

Fericirea este un rasarit de soare la malul marii.

Fericirea este examenul pe care l-ai trecut cu bine.

Fericirea este un film bun si o portie mare de popcorn.

Fericirea este un buletin de analize bun, al tau, al mamei, ai cuiva drag.

Fericirea este o plimbare lunga intr-o dupa amiaza calda de toamna.

Fericirea este Craciunul sau Pastele pentru ca familia este in jurul mesei laolalta.

Fericirea este cel mai simplu lucru de pe pamant.

Uităm că nu trebuie să se întâmple neapărat ceva ieșit din comun ca să fim fericiți. Putem să fim oricând, indiferent de factorii externi.  Esența fericirii nu stă în bancnote mari, mărci extravagante, locuri exotice sau  titulaturi pompoase. Fericirea stă în modul în care privești lucrurile.

Dacă vrei să fii fericit, vei fi în fiecare zi. Nu trebuie decât să-ți acorzi puțină atentie.  Fericirea nu este putere financiară; nici putere de convingere;  nici influență. Nu. Fericirea nu poate fi cumpărată și nici vândută. Nu. Fericirea este echilibru. Este capacitatea omului de a se accepta pe sine. Puterea lui de a fi sincer măcar față de propria persoană. Este sentimentul de libertate.

Nu stiu daca am dat cele mai bune definitii din lume. Nici nu am pretentia asta. Am vrut numai sa fac o insiruire cu ceea ce cred eu ca este fericirea si dragostea. Poate ma veti contrazice, poate veti spune ca e prea mult sau prea putin ce am scris despre fiecare. Lista ramane deschisa pentru ca azi, maine sau peste un an sa adaug noi si noi lucruri pe care le-am descoperit despre dragoste si fericire. Si va invit si pe voi sa o faceti…