Oamenii intră în viața ta când au nevoie de tine și pleacă când găsesc un loc mai confortabil

Nu toți cei care intră în viața ta sunt meniți să și rămână. Nu toate relațiile eșuate sunt pierdere de timp. Este important să înțelegi că, în viață trebuie să găsești un sens pentru toate lucrurile care ți se întâmplă.

Dumnezeu alege să îți aducă aproape oamenii de care ai nevoie în viața ta. Sunt persoane care te vor învăța lucruri neprețuite.

Unii vor scoate la suprafață tot ce ai tu mai bun;
Alții îți vor fi alături în cele mai grele momente; vor fi persoane care te vor ajuta emoțional, spiritual sau fizic.
Alții îți vor oferi sprijin și te vor ghida. Vor fi însă și persoane care te vor răni sau care te vor testa. Oricum ar fi, fiecare te va ajuta să te descoperi.

Există un motiv pentru care Dumnezeu alege, ca în viața ta să apară anumiți oameni. Are El un motiv pentru care alege să te atașezi de anumite persoane mai mult decât de altele. Cei mai mulți oameni vor face doar temporar parte din viața ta. Pentru că rolul lor este să te învețe ceva, apoi să te elibereze.

Dumnezeu are grijă să întâlnești oamenii de care ai nevoie acum. El îți oferă răspunsurile pe care le cauți prin intermediul acestor oameni. Dar, uneori, după ce și-au încheiat misiunea, dispar din viața ta. Uneori, pentru totdeauna.

Cu toate acestea, trebuie să înțelegi, că dacă ar rămâne mai mult decât le este menit, ar deveni o povară pe care nu trebuie să o porți; iubirea lor ar muri; frumusețea lor ar păli; iar povestea lor nu ar mai fi folositoare pentru tine.