Oamenii nepotriviți te vor învăța mereu lecțiile potrivite

Nu-i așa că ți-ai dori să existe o cale rapidă pentru a atrage în viața ta doar oamenii potriviți? Așa ți-ai scuti inima de suferință și dramă. Cu toate acestea, oamenii nepotriviți te pot învăța adevărate lecții frumoase.
Când pierzi timp cu oameni care nu merită atenția ta, înveți să apreciezi mai mult timpul pe viitor și să îl oferi doar persoanelor potrivite; timp în care ai fi putut să construiești o relație puternică și în care ai fi putut să cunoști persoana care a intrat în viața ta.

Oamenii nepotriviți te învață ce poți și ce nu poți tolera. Ce accepți și ce nu accepți într-o relație. Compromisurile sunt necesare și normale, însă acestea trebuie făcute doar atunci când vin din
Oamenii nepotriviți pot spune toate cuvintele frumoase din vocabularul lor în timp ce fac toate lucrurile greșite. Aceștia vor încerca să tragă de timp sau să repare o situație dificilă doar cu un cuvânt frumos. Din relația cu ei înveți să aștepți acțiuni în loc de minciuni sau cuvinte rostite și uitate imediat.

Uneori crezi că vrei un anumit tip de oameni în viața ta… doar pentru a îți da seama că nu este de fapt compatibil cu tine. Descoperi că nu te mai interesează atât de mult cum arată o persoană, ci contează mai mult ce se află în sufletul tău – vrei ca legătura să fie una la nivel profund și între voi să existe respect reciproc.