Oamenii nu își fac timp pentru tine când TU te simți singur. Își fac timp pentru tine atunci când se simt ei singuri

Oamenii intră și ies din viețile noastre din atâtea motive. Uneori nu ne spun care sunt motivele lor, dar nu înseamnă întotdeauna că este din cauza a ceea ce am făcut. Dacă căutați răspunsuri cu privire la motivul pentru care cineva pe care l-ați iubit a plecat fără notificare, vă rugăm să știți că nu toată lumea vă părăsește din cauza voastră.

Oamenii ies atunci când le amintești de o parte din povestea lor, care este prea dureroasă pentru a fi privită. Uneori intrăm în viața oamenilor într-un moment rău. Nu tuturor le place să păstreze întreaga poveste. Unii oameni abandonează capitole în care viața nu le-a ieșit bine. Împreună cu aceasta, ei se forțează să renunțe la oameni buni. Uneori suntem oameni buni în capitole rele din viața altcuiva.

Oamenii pleacă atunci când s-au schimbat prea mult față de cine erau. Când nici ei nu au curajul de a risca să te dezamăgească, nici puterea de a risca să-i dezamăgești. Ar prefera să nu mai vorbească cu tine decât să-ți arate din nou cine sunt. Ar prefera să te considere ca să te potrivești cu povestea pe care și-o spun ei înșiși. Nu își dau seama că toți oamenii cresc și, împreună cu ei, relațiile lor dinamice pot evolua.

Permiteți-le să plece, deoarece uneori să renunțați la cineva este cel mai mare cadou pe care vi-l puteți oferi atât lui, cât și dvs.

Oamenii îți vor părăsi viața dintr-un singur motiv și motivul este acesta; Au plecat pentru că au vrut să plece. Au avut de ales și au ales să plece. Nu vă reproșați nimic, mai ales când vă trăiți viata autentic și fiți cine sunteți. Oamenii vor veni și vor pleca. Este o fază a vieții. Dragostea va muri. Relațiile se vor încheia. Cel pe care îl iubești va iubi pe altcineva care nu-l va iubi așa cum o faci tu. Adevărul este că cineva te iubește cu drag, dar nu găsești niciun motiv pentru a-i întoarce dragostea. Merge în cicluri și așa merge viața.

Lucrul uimitor este că suntem acolo unde suntem acum, practic, din cauza lucrurilor pe care le-am lăsat în trecut. Trebuie să lăsați răul să plece, astfel încât să puteți avea ocazia să cunoașteți ceva nou – ceva care ar putea să vă transforme viața. Când oamenii te părăsesc, nu este pentru că nu ești demn de iubire sau pentru că nu merită să ai lucruri bune în viața ta. Oamenii pleacă din motive egoiste;

A. Nu le mai servești scopul, așa că trebuie să pleci.

b. Motivul care v-a adus împreună nu mai este

c. Au găsit pe cineva despre care cred că își poate satisface dorințele

d. Au depășit interesul comun pe care l-ați împărtășit amândoi

e. Vor să fie singuri

f. Vor să dispară

Vedeți, niciunul dintre aceste motive nu este despre dvs. Este mai degrabă mai mult despre ei decât despre tine, așa că de ce să-l iei personal? Am aflat că totul mă va părăsi, dar nu trebuie să mă părăsesc. Tot ce ne place se sfârșește, chiar și ciocolata din gură va dispărea atât de curând și nu pot face nimic pentru ca ea să rămână în gură pentru totdeauna, dar voi fi aici. Ziua în care renunț la mine este ziua în care mor.

Este bine să ai oameni în viața ta. Este mai bine atunci când iau o decizie să rămână cu tine. Când vine momentul și decid să meargă, nu-i ruga să rămână. Permiteți-le și permiteți-vă să fiți trist pentru plecarea lor – este un lucru uman de făcut. Până la urmă, mai presus de toate, fii recunoscător pentru lecțiile și dragostea pe care le-au adus în viața ta. Au fost odată tot ce ți-ai dorit vreodată. Au fost odată bucuria ta. Nu le permiteți să fie motivul pentru care renunțați la voi înșivă.