Oamenii ofera întotdeauna ceea ce au în inima lor

Oamenii care au inima plină de iubire, bunătate si compasiune oferă iubire, pace si bucurie tuturor celor care intra in contact cu ei. Oamenii a căror inima este plină de suferintă si de răni nevindecate oferă frică, durere si foarte multa negativitate tuturor persoanelor care sunt in jurul lor.
Oamenii pot dărui doar ceea ce se afla in inima lor, nimic mai mult, nimic mai putin. Indiferent de ce ti-ar spune cineva, sau ar spune despre tine, indiferent de cată negativitate ar incerca anumiti oameni să aducă in viata ta prin actiunile si comportamentul lor, nu permite niciodata durerii să te facă sa urăsti.

Nu permite niciodata resentimentelor sa iti otrăvească inima iubitoare dupa ce “ai fost muscat de sarpe”. Păstreaza-ti inima pură, lipsită de negativitate, ură si resentimente, intrucat tot ceea ce faci izvorăste din ea.
Fă din pacea mintii cel mai inalt scop al tău in viată si nu lăsa pe nimeni si nimic să interfereze cu acest lucru. Nu lăsa pe nimeni si nimic să iti perturbe linistea interioară. De fiecare dată cand ai de-a face cu o persoană dificilă, sau esti pus in fata unei situatii complicate, intreabă-te “Cum pot trata aceasta situatie astfel incat să nu imi tulbur linistea interioară?”. Fii sigur că actionezi intotdeauna astfel incat sa mentii o stare constantă de pace interioara. Pentru că asta e cel mai important pentru linistea ta!