Oamenii vin și pleacă. Îi cunoști, te ajută sau te rănesc și într-o zi dispar…

Viața mereu le pune pe toate la locul potrivit.
Ce nu merge bine, e experiență.
Ce merge bine, e fericire.

Așa și cu oamenii: cei alături de care te simți prost, îi lași să plece și cei lângă care ești fericită îi păstrezi. Dar niciodată să nu judeci un om pentru venirea sau plecarea lui. Așa a fost să fie. Așa a fost rolul lui.

Nu toți oamenii vin în viața ta ca să rămână pentru totdeauna, așa cum nici tu nu vei fi în viața altor oameni mai mult decât e necesar. Unele momente pot fi trăite cu adevărat doar lângă cineva și apoi acel cineva pleacă.

Apoi vin alte emoții, apoi apar alți oameni. Apoi tu dispari din viața altora. Uneori tot ce contează e să-ți joci rolul și alții să joace același rol în lumea ta.

Atunci când oamenii pleacă, lasă-i să plece. Viața mereu elimină ce e nepotrivit. Nu înseamnă că acei oameni au fost buni sau răi, dar că rolul lor în viața ta deja a fost jucat. – citat cu autor anonim

Nu este uşor să accepţi, să suporţi şi să înţelegi o astfel de pierdere… şi nu este uşor să mergi mai departe pe drumul tău, fără aceia cu care erai atât de obişnuit, fără aceia care erau parte a planurilor tale, a viselor tale.

Am pierdut oameni fără de care credeam că nu voi mai putea trăi… Pe unii îi pierdusem poate cu mult timp înainte ca ei să plece de lângă mine… pentru că un trup alături nu înseamnă că există şi un suflet alături. Pentru că un prieten declarat dar absent, nu înseamnă că am un prieten…