Oamenilor buni le pasă. Oamenii apropiați te înțeleg. Insă doar oamenii adevărați îți rămân alături pentru totdeauna

Oamenii răi și invidioși au nevoie de ajutor cel mai mult, iar prin faptele lor o confirmă. Cunoașterea acestui lucru așază puterea în mâna ta, este alegerea ta dacă îi vei ajuta sau îndepărta.

Un om frumos în ceea ce priveşte aspectul se poate urâţi din cauza gândirii şi a comportamentului ori poate străluci. Oamenii buni sunt mai mulți la număr decât oamenii răi, din acest motiv lumea stă încă în picioare.

Oamenii răi caută să îi împiedice pe cei buni să își atingă țelul, în loc să se folosească de potențialul lor ca să își atingă apogeul. Ei râvnesc la câștigul celorlalți fără să cunoască faptul că premiile au fost personalizate, cu ceea ce primește unul nu are ce face altul din cauză că nu i se potrivește.

Ura este nocivă pentru cel care urăşte, nu pentru cel care este urât.
Iertarea îl vindecă pe cel care iartă, nu pe cel care este iertat.

Nu te îngrijora că nu vei întâlni un om bun la fel ca tine, care să îşi dorească să întâlnească un om bun la fel ca el. Oameni sunt pentru fiecare, oriunde, fie simpli sau complicaţi, sinceri sau mincinoşi, frumoşi sau mai puţin frumoşi în interior şi la exterior.

Atunci când oamenii buni la care ţii se opresc din goana vieţii ca să îţi strângă mâna şi să îţi spună mulţumesc, lăcrimezi de fericire, capeţi putere. Dacă sensibilitatea sufletului de copil ar fi vizibilă, asemeni unui fulg de zăpadă care cade în noroi, un părinte violent sau bețiv nu ar mai deschide gura întreaga lui viață.