Observați în mod regulat vreunul dintre aceste semne? Dacă da, atunci aveți un dar spiritual puternic

Primul pas pentru a ști că ești intuitiv este acceptarea faptului că face parte din natura ta. Pe măsură ce câștigi încredere în a ști că ai această capacitate înnăscută, cu atât intuiția ta devine mai puternică.

Observați dacă ați avut oricare dintre următoarele experiențe și ce puteți face pentru a le încuraja într-un mod mai puternic, pozitiv și cu impact mai mare, îmbunătățindu-vă astfel viața.

Unul -Vise

Somnul este starea noastră cea mai creativă și vulnerabilă, așa că visele și viziunile vin cel mai ușor în acest timp.

Doi- Viziuni

Aceasta ar putea fi o imagine pe care o obțineți în timp ce vorbiți cu cineva, o presimțire așa cum am menționat mai sus în vise sau poate fi doar o imagine aleatorie care vă apare în minte.

Trei – Trezirea la 3-4 dimineata

Trezirea în mod regulat între 3 și 4 dimineața este un semn uriaș că există spirite care doresc să comunice cu tine. Acest timp este adesea denumit „spiritual” sau „oră de conectare”. Dacă te trezești în mod constant la aceeași oră în fiecare dimineață, stai jos și permite-ți să primești mesaje.

Patru – Coșmaruri

Dacă există spirite acolo care încearcă să ajungă la tine, pot încerca la început să te trezească ușor, dar apoi să apeleze la coșmaruri dacă asta nu reușește.

Cinci –Voci

Unii oameni aud voci. Unii simt că gândul le apare în minte, iar alții simt un răspuns în inima lor. Nu contează cum îți vin mesajele, ceea ce contează este că ești conștient de ele. Acesta este un dar frumos atunci când este recunoscut și poate fi atât de folositor în toate domeniile vieții tale.

Șase – senzație de furnicături

De multe ori, când oamenii împărtășesc ceva uimitor, am o senzație de furnicături.  Senzațiile de furnicături îți fac corpul să vibreze.

În încheiere:

Recunoașterea și recunoștința sunt cel mai rapid mod de a vă crește abilitățile intuitive, deoarece vă arată încrederea și credința în procesul de îndrumare.

În încheiere, un ultim lucru foarte important de remarcat este de unde vine îndrumarea. Este important să solicitați să primiți numai mesaje și îndrumări și lumină de la cele mai înalte ființe. Nu cereți îndrumare de la cei care nu au cele mai bune intenții pentru a vă alimenta cu orice fel de îndrumare.