Odată cu trecerea timpului, vei întelege cine si ce merită cu adevărat iubirea, atenția si respectul tău

Va veni timpul când vei întelege mai mult, iar atunci te vei trezi

Îți vei da seama că este momentul să nu mai aștepți și să speri că ceva se va schimba peste noapte, sau că fericirea și siguranța vor apărea pentru tine din senin.
Vei învăța cât de important este să iubești și să reușești… vei găsi un sens, se va naște încrederea și împăcarea cu tine.
Vei înceta să te mai plângi și să acuzi pe alții pentru lucrurile pe care ți le-au făcut sau nu ți le-au făcut, și vei mai învăța ca singurele lucruri pe care te poti baza sunt cele pe care nu le aștepți.
Vei învăța ca oamenii nu spun întotdeauna lucruri pe care le cred sau vor să le spună, și că nu toți vor fi mereu lângă tine să te ajute iar tu nu vei fi mereu pe primul plan.

Așadar, vei învăța să te ridici singur în picioare și să ai grijă de tine… Având acest sentiment de siguranța și stabilitate, încrederea în tine se va naște și vei fi mai puternic.
Vei înceta să mai judeci și să arăți cu degetul, și vei începe să treci cu vederea neajunsurile oamenilor și slăbiciunile umane… iar sentimentul de pace și mulțumire se va naște din iertare.

Vei învăța care este diferența dintre dorința și nevoie, si vei începe să te debarasezi de doctrinele și valorile pe care le-ai depășit, sau cu care nici nu trebuia să începi.
Vei învăța că nu există putere sau glorie în creație și contribuție, vei înceta să-ți manevrezi viața ca un “consumator” căutând următoarea rezolvare.
Vei învăța faptul că principii precum onestitate și integritate nu sunt idealuri depășite dintr-o epocă trecută, este mortarul care susține temelia pe care trebuie să se construiască o viață.

Înveți că singura cruce pe care o porți este aceea pe care ți-ai ales-o singur s-o porți și că martirii se ard ca friptura.
Apoi vei învăța despre dragoste. Vei învăța să privești relațiile așa cum sunt ele de fapt, nu așa cum vrei tu să fie. Înveți că “singur” nu îneamnă singuratic.
Vei înceta să încerci să controlezi oamenii, situații și rezultate. Înveți să faci deosebirea între vină și responsabilitate, între importanța de a stabili granițe și a învața să spui cuvântul NU.
Vei mai învăța să încetetezi în a-ți ignora sentimentele, ascunzând anumite lucruri pentru a-ți ignora nevoile.
Vei învăța că corpul tău este chiar templul tău. Începi să-ți pese de el și să-l tratezi cu respect. Începi să mănânci mai sănătos, vei bea mai multă apă și îți vei aloca mai mult timp pentru mișcare.
Vei învăța că… în mare parte, primești de la viața ceea ce meriți, și ca majoritatea lucrurilor care ți se întâmplă este cu adevărat o auto-profeție.
Vei învăța că merită să lupți pentru ceea merită să obții, și că a-ți dori ca ceva să se întâmple este diferit față de un lucru pe care îl faci tu să se întâmple.
Vei învăța că nimeni nu poate face totul singur, și că este bine să riști pentru a cere ajutor.
Vei învăța că singurul lucru de care trebuie cu adevărat teamă este frica însăși.
Vei învăța să pășești în și prin temerile tale, pentru că vei știi că orice s-ar întâmpla te vei descurca.
Vei învăța să-ți trăiești viața și să nu o risipești trăind sub un nor de soartă iminentă.