Omul bun în zile bune, e tot bun și-n zile rele

Zile bune, zile g(rele), zile cu soare sau doar triste…avem de toate. Și fiecare este frumoasă în felul său. Nu le putem schimba pe cele ce au trecut, dar ceva ce chiar putem face este să ne înfrumusețăm zilele de acum încolo. De ce n-ar putea fi chiar ziua de astăzi una dintre cele mai frumoase?
Cum poți face asta? Ei bine, tu știi ce te face fericit/ă. Privește în sufletul tău și cu siguranță îți vei da seama că nu e atât de greu să faci fiecare zi să conteze. Dar nu uita de recunoștința ta pentru tot ceea ce ești și ceea ce ai. Crede-mă că vei aprecia mult mai mult zilele astea de care te tot plângi dacă analizezi puțin situația unor persoane care mai au doar câteva zile de trăit. Oare cum își petrec ei acele zile, cum mai au forța să zâmbească și să să te încurajeze ei pe tine?

Trecutul este doar o cameră unde intrăm mai rar. Sunt unele zile pe care nu ai cum să le uiți, așa frumoase au fost! Dar, totodată, mai sunt și cele pe care ai vrea să le ștergi de tot din suflet și din minte. Poate crezi că le uiți, dar undeva acolo, ele rămân pentru totdeauna. Până și acelea au avut ceva bun, te-au ajutat, te-au făcut să treci prin atâtea ca în final să devii minunata persoană de acum.
Dă-le șansa asta zilelor tale, de a fi frumoase, de a te face mai bun/ă, de a te ajuta să crești. Nu te poți întoarce în timp să schimbi ceva, dar încă poți schimba ceva începând de acum. Trebuie doar să ai încredere în tine și să îți dorești cu adevărat să fii fericit. Tu meriți această șansă!

Fericirea ta începe de la tine, de la modul în care gândești și ceea ce îți spui în fiecare zi.