Oprește-te o clipă si spune „Mulțumesc”

Prinși în vâltoarea jocului numit viață, uităm adesea să spunem un simplu, dar atât de puternic „mulțumesc”. Ne pierdem în iluzie și ne depărtăm de lumina adevărului luând frica, ura și ego-ul drept adevărate. Însă lucrurile pot să nu rămână așa, atât timp cât există deschidere înspre a ne întoarce la lucrurile simple, dar care surprind esența.

Iar a te opri o clipă și a spune un sincer „mulțumesc” este un astfel de lucru simplu, dar cu impact semnificativ. Vibrația energetică a unui mulțumesc are o influență majoră asupra experienței tale de viață. Și asta pentru că orice cuvânt armonios rulat, contrabalansează zeci și zeci de alte posibile gânduri nu tocmai armonioase care au fost rulate și ele.

De aceea, chiar dacă doar acum când citești acest articol te oprești și îți dai voie ca măcar pentru câteva secunde să fii recunoscător mulțumind pentru că ești și pentru ceea ce ești, deja inviți în experiența de viață un cu totul alt câmp.

Mulțumește așadar pentru că ești și pentru ceea ești. Mulțumește pentru experiențele așa zis trecute, dar și pentru cele ce stau să vină. Mulțumește, mulțumește și iar mulțumește. Și nu o fă neapărat des, nu o fă nici exagerat fiindcă tot ceea ce este extremă te depărtează de minunata cale de mijloc, însă fă-o totuși constant și sincer.

Mulțumește pentru sănătatea prezentă în viața ta.
Mulțumește pentru abundența de toate felurile de care suntem înconjurați în aceste timpuri.
Mulțumește pentru că ești.
Mulțumește pentru că Universul îți livrează spre experimentare exact ceea ce alegi.
Mulțumește pentru inspirație și forța vieții care îți pătrunde fiecare por.
Mulțumește pentru lucrurile minunate pe care le poți experimenta.
Mulțumește pentru diversitate și frumos.
Mulțumește pentru sănătate și belșug.
Mulțumește informațiile dintre cele mai diverse la care ai acum acces pe toate căile.
Mulțumește pentru senzațiile și trăirile diverse și complexe pe care le poți experimenta numai ca Spirit întrupat.
Mulțumește pentru apartenența ta la Întreg.
Mulțumește pentru toate acestea sau pentru mai puține, însă fă-o sincer. Ia-ți uneori o pauză chiar și de câteva secunde în care să te deconectezi de la tumult, fiindcă stă în puterea ta să faci asta, și spune: „mulțumesc”.

autor Cosmin-Constantin Cîmpanu