Oricât de grea ar fi viața, să nu uităm să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem!

Viața poate deveni foarte dură uneori. Deseori trebuie să ne confruntăm cu provocări insuportabile, iar asta ne zdrobește spiritele. Nu pentru că aceste dificultăți sunt atât de terifiante, ci pentru că ne concentrăm doar asupra durerii și rănilor cu care ne lasă.

Numeroasele căderi ne fac să ne pierdem din vedere lucrurile frumoase din viață. Uităm să fim recunoscători pentru cel mai mare dar pe care ni l-am dat – viețile noastre prețioase. Inspirăm aerul proaspăt, vedem apusurile fascinante și auzim sunetele minunate ale naturii.

Toate acestea se întâmplă în fața ochilor noștri, fără ca noi să ne dăm seama că viața este un dar pentru care ar trebui să fim recunoscători.

Avem un acoperiș deasupra capului, avem mâncare pe masă, vedem soarele în fiecare dimineață și luna în fiecare seară. Aceste lucruri mici sunt ceea ce contează cu adevărat în viață. Dacă nu suntem recunoscători pentru ei, nu am putea vedea frumusețea în altceva.

Împreună cu toate aceste mici lucruri semnificative pentru care ar trebui să fim recunoscători, vin greșelile și defectele noastre. La urma urmei, ele sunt ceea ce ne face ființe umane. Nimic în lume nu este perfect și nu facem excepție.