Oricât de grea ți-a fost ziua, ai trecut peste ea pentru că Dumnezeu a fost lângă tine. Ai încredere că și mâine va fi!

Am realizat că cel mai important lucru în viață este să ai parte de călăuzirea și îndurarea lui Dumnezeu. Nu contează cum este drumul pe care îl parcurgi, greu sau ușor, ci contează cine merge alături de tine.

Într-o zi lacrimile vor trece. Nu, nu mă refer la partea aceea deosebit de frumoasă când sufletele noastre vor ajunge în cer, ci mă refer chiar aici jos. Pentru că problemele au vremea lor, necazul are timpul lui și drumul cu mărăcini și spini va înceta la un moment dat.

Când Dumnezeu merge alături de tine, când El îți numără și îți strânge lacrimile, când brațele Sale stau întinse înaintea ta, când El îți eliberează drumul și îți deschide binecuvântări, înțelegi că, de fapt, în viață tot ce contează este să Îl ai pe El.

Când privești în urmă, nu îți mai amintești durerea și nici lacrimile, uiți chiar și zilele fericite. Dar pe El nu Îl poți uita. Când privești în urmă și Îi vezi prezența, realizezi că, de fapt, nimic nu a fost mai important decât faptul că, în tot acest timp, Dumnezeu a umblat alături de tine.

Astăzi, oricine ai fi, prin orice ai trece, amintește-ți că nu ești singur, Dumnezeu este lângă tine, iar prezența Lui este tot ce ai nevoie pentru ca să poți merge mai departe.

”Domnul te va călăuzi neîncetat, îți va sătura sufletul chiar în locuri fără apă și va da din nou putere mădularelor tale.” Isaia 58:11

Lavinia Dance

 

Loading...