Până la urmă, nu contează câți bani ai avut și ce haine ai purtat, ci câte lacrimi ai șters, câte zâmbete ai adus și câte îmbrățișări ai oferit

Nimeni nu trăieşte viaţa doar cu zâmbetul pe buze sau numai cu lacrimi pe obraz…
Căci ea, viaţa, are, întotdeauna, lumini şi umbre, suişuri şi coborâşuri, zâmbete şi lacrimi…, o combinație de gânduri, emoții, decizii, fapte și consecințe prin care trebuie să trecem în mod constant…
Viața este și o trăim așa cum alegem.. .atâta tot…

Viaţa ta îţi aparţine. Ea nu este nici a părinţilor tăi, nici a prietenilor tăi, nici a partenerului tău. Este doar a ta şi ai dreptul să faci exact ceea ce îţi doreşti cu ea. Fără compromisuri, fără să te simţi vinovat, fără justificări sau scuze.

Nu le permite altora să îţi dicteze ce să faci sau cum să trăieşti pentru că atunci tu nu îţi trăieşti propria ta viaţă, ci pe a lor. Renunţi la tine, la autenticitatea ta şi devii o păpuşă cu sfori ataşate de care poate oricine să tragă în ce direcţie îşi doreşte.

Trăieşte exact aşa cum îţi doreşti şi nu te teme că rămâi singur. Poate îi vei pierde pe acei oameni care nu-şi doreau altceva de la tine decât să le satisfaci interesele egoiste, însă vei întâlni cu siguranţă alţi oameni, conştienţi şi asumaţi, care trăiesc liber şi ştiu să se bucure de viaţă.