Partea întunecată a fiecărei zodii

Ca oameni, cu toții avem o parte ușoară și una întunecată, fiecare parte jucând un rol în personalitatea și viața noastră. Ambele părți sunt cele care ne fac să fim cine suntem. Nu-ți poți ignora partea întunecată, deoarece face parte din ceea ce te face, tu. Mai degrabă, trebuie să-l accepți, să-l înțelegi și să-l folosești pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

Latura ta întunecată este ceea ce urăști cel mai mult în tine. Este frica ta de eșec, este timiditatea ta extremă sau constrângerile tale nesănătoase.

Iată trăsăturile întunecate ale fiecărui semn zodiacal:

Berbec
Berbecul este cel mai impulsiv și nerăbdător dintre semnele zodiacale. De asemenea, tind să fie imaturi. De asemenea, dacă o idee nu este a lor, nu sunt de acord cu ea. Sunt predispuși la observații copilărești și atunci când se simt răniți.

Taurul
Taurul este posesiv, materialist și, uneori, zadarnic. Uneori trebuie să fie învățați cu putere regula de aur. Sunt încăpățânați și pot fi prea îngăduitori și leneși.
Taurul poate intra prea mult în lucruri superficiale, fie că este vorba de o vanitate personală față de aspectul lor sau doar de o obsesie de a avea toate cele mai noi și mai scumpe lucruri de pe piață.

 Gemeni
Gemenii sunt ca niște personalități diferite într-o singură. O adevărată geantă de prindere, dacă vreți. Nu știi niciodată ce vei obține. Se bucură de o mulțime de interese diferite și tind să se considere stăpânul tuturor.
Gemenii adoră să vorbească atât de mult încât abia dacă poți să-ți dai cuvântul. Gemenii sunt interesați de atât de multe lucruri diferite, încât le este greu să se angajeze la unul singur.
Gemenii tind spre aroganță și cocoloșie. Ei cred că știu totul și nu sunt hy despre asta.

Rac
Se știe că cancerele sunt hrănitoare și afectuoase, dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că sunt extrem de emoționale și sensibile.
Racii sunt de dispoziție (la urma urmei sunt crabi). Sunt prudenți și timizi până la punctul în care este foarte dificil să-i faci să iasă din zona lor de confort.
Racii sunt foarte sensibili și ușor de jignit. Ne pare rau daca asta te jigneste!

LEU
Leul tinde să fie fermecător și adorabil, dar deseori se farmecă și se iubește cel mai mult. Ei cer atenție și vor încerca să fie în permanență centrul ei.
Nu există o modalitate excelentă de a o spune, Leo este un dependent de atenție. Pentru Leo, totul se învârte în jurul lor. Nu au întâlnit niciodată o oglindă pe care nu o iubesc! Dacă încep să se simtă ignorați, SE ÎNFURIE.

FECIOARA
Aveți grijă când petreceți o întâlnire cu o Fecioară, deoarece acestea tind să fie mult mai judecătorești decât celelalte semne.
Sunt perfecționiști, așa că chiar și un zâmbet strâmb îi poate declanșa și îi poate bârfa.
Ei tind să fie judecători și pesimisti până la punctul în care, când sunt în jos, cred că lumea se va sfârși.
Fecioara are standarde înalte. Standarde incredibil de ridicate, nerezonabile pentru toată lumea și pentru tot ce este în viața lor. Ei sunt perfecționiști și te vor judeca dacă nu ești la îndemână.
Totuși, nu vă așteptați să-i vedeți bătându-se din cauza eșecurilor personale. În ochii lor, sunt fără cusur și toți ceilalți slăbesc.

BALANȚĂ
Este indecisă. Ei petrec mult timp pregătindu-se și studiind pentru fiecare lucru mic. Sunt genul de oameni care stau în magazinul alimentar cu două sticle de ketchup examinând cu atenție etichetele. Doamne, alege doar un lucru drăguț și treci mai departe.
Balanțele iau veșnic pentru a lua o decizie, deoarece trebuie să cântărească toate opțiunile posibile. Vor face orice pentru a menține pacea în măsura în care își abandonează propriile valori.
Balanțele sunt fascinate de frumusețe și se vor pregăti ore în șir înainte de a fi gata să iasă. Se panichează la gândul angajamentului și nu sunt prea pricepuți să respecte promisiunile. Nu înseamnă să fie rău intenționat, dar nici nu sunt loiali.

SCORPIONUL
Iadul nu are furie ca un Scorpion disprețuit. Sunt pasionați, dar tind să fie manipulatori și aprinși. Pentru ei, dispozițiile proaste sunt o bază.
Scorpionii sunt foarte neiertători. Dacă greșești un Scorpion, ei îți vor face viața nenorocită. Scorpionii pot spirala cu ușurință în întuneric și disperare.
Acest semn are un temperament de proporții epice și atunci când ceva le intră sub piele, vor reacționa exagerat cu o furie diferită de oricare alta.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii sunt bine cunoscuți pentru că sunt contondenți, iar contundența lor se limitează uneori fără gust. Ei tind să fie științi și se plictisesc cu ușurință.
Săgetătorul este foarte auto-drept și de multe ori nu are o bună etichetă socială. Nu primesc indicii când sunt nepoliticoși sau jignitori și pur și simplu nu le pasă prea mult de tact sau subtilitate.
Acest semn vă va sfâșia dacă vă vor găsi o armură în armură și vor pretinde că a fost pentru binele dvs.

Capricornul
Capricornii sunt controlori. Nu prea merg cu fluxul. Ei folosesc adesea oamenii în beneficiul lor și se dezvoltă cu bârfe și negativitate.
Capricornii prosperă cu negativitatea. Nu se vor gândi de două ori să folosească pe cineva pentru a-și continua cauza.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii cred că sunt atât de logici și de inteligenți, ceea ce înseamnă că sunt repede să-i judece pe ceilalți. Ei petrec mult timp trăind în capul lor și par detașați.
Deseori dau sfaturi bune, dar aproape niciodată nu le urmează.
Sunt atât de dornici să dea sfaturi, încât nu aud ce încercați să spuneți.

PEȘTI
Peștilor îi lipsește direcția. Ei tind să fie cadeți spațiali și în mod accidental distanți. Se presupune că sunt cel mai vechi și mai înțelept semn, dar tind să fie credul.
Peștii sunt spațioși și distanți. Le place „să meargă cu fluxul”.