Păstraţi-vă sufletul curat și bun într-o lume tot mai rea si rece

Am învăţat să înţeleg că unii oameni au nevoie de tine un timp, apoi îşi fac bagajele. Nu pleacă nimeni înainte de a lua o parte din sufletul tău. Apoi locul le este luat de alte suflete şi scenariul se repetă.

Am întâlnit fel de fel de oameni şi de la fiecare am învăţat câte ceva. Fiecăruia i-am dat câte ceva: unora timp, altora părţi întregi de suflet, altora o vorba buna. Toţi cei care au trecut prin viaţa mea au primit ceva din partea mea, drept recunoştinţă.

Când ne aşteptăm cel mai puţin, apar ei. Acei câţiva care îţi sunt alături mai mult timp, poate o viaţă, poate câţiva ani, dar care lasă şi părţi din sufletul lor ca tribut pentru ceea ce îţi iau. Şi fiecare om din viaţa noastră ne învaţă ceva, ca un gest de recunoştinţă pentru tot ceea ce am investit în interacţiunile cu ei. Indiferent că învăţăm dintr-un bine sau dintr-o experienţă mai neplăcută.

Avem nevoie de bucurii, de trăiri intense, de amintiri frumoase şi visuri împlinite. Fără ele suntem pierduţi! Fericirea stă în oameni buni şi frumoşi care ne fac viaţa mai frumoasă, în fiecare anotimp ce ne dă răgazul de a mai visa, ori în fiecare pasiune care ne însoţeşte prin viaţă.

Păstraţi-vă sufletul curat într-o lume care nu promovează mult bine! Fiţi voi eroii propriilor poveşti şi arătaţi-le recunoştinţa celor care vă susţin, va învăţa. Uneori un simplu mulţumesc înseamnă enorm şi multe vieţi pot fi salvate cu un zâmbet şi o vorbă bună! Trebuie să descoperim doar acele lucruri şi pe acei oameni care răspândesc fericirea. Trăiţi-vă visurile!