Pentru binele tău, stabileste cine merită o explicație, cine merită un răspuns și cine nu merită absolut nimic

Nu trebuie să vă apărați sau să explicați deciziile nimănui, ceea ce înseamnă pur și simplu că nu trebuie să dați explicații oamenii din jurul tău. Ar trebui să aveți propria opinie pentru a decide cu privire la anumite lucruri.
Este important să înțelegeți că este viața voastră și, prin urmare, aveți o mână de sus pentru a decide lucrurile așa cum sunt! Voi sunteți cel care va lua decizia dvs. despre ce să faceți și cum să faceți. Dacă te simți ca și cum ai decide anumite lucruri, știi de ce le faci! Este viața ta și ar trebui să o trăiești fără nicio scuză.
Nu răspunzi nimănui. Ar trebui să știți ce faceți și aveți propriile motive pentru a face acest lucru!
Nu este întotdeauna posibil să oferiți o explicație pentru fiecare și tot ceea ce faceți. Amintiți-vă că nu va trebui să răspundeți pentru toate lucrurile pe care le faceți în viața voastră. Doar tu ești cel care trebuie să cunoască aspectele și avantajele! Sponsori Ar trebui să-ți trăiești viața în propriii termeni.
Nu ești obligat să răspunzi nimănui pentru nimic și pentru tot ceea ce faci în viața ta. Aveți propriile motive pentru a face ceva și atunci când o faceți, asta este! Ai propriile tale scopuri, iar când le cunoști, știi doar totul. Tu ești cel care știe asta și nu trebuie să știi nimic altceva. Trăiește-l fără scuze și când ai propriii termeni și ești sigur de asta, asta este mai mult decât ceea ce trebuie făcut. Nu trebuie să vă ocoliți pentru a răspunde tuturor.