Pentru fiecare dintre noi există cineva care are grijă de noi de sus din cer

Poate cei mai mulți dintre noi nu cred în comunicarea cu lumea de dincolo, dar, conform unor specialiști, suntem tot timpul atenționați de cei dragi, care s-au stins, prin semne ce pot fi descifrate numai atunci când credem în astfel de lucruri. Altfel, aceste semne trec neobservate.

Iată care sunt acestea!

Pene
Dacă găsești prin casă pene, nu este din cauza pernelor. Dacă ai întâlnit în calea ta o pană, uită-te spre cer și gândește la ruda pe care ai pierdut-o recent. Asta înseamnă că te privește de sus și te veghează.

Scoici
Locul scoicilor este pe plajă, pe faleză, în apropierea mării. Dacă observi însă astfel de lucruri în cale ta, asta înseamnă, din punctul de vedere al experților, că cineva pe care ai pierdut se gândește la tine și te răsplătește în acest fel.

Fluturi sau albine
Atunci când vezi un fluture sau albine, gândește-te pentru un moment la cei pe care i-ai pierdut. Astfel, vei stabili o conexiune cu ei și, foarte important, mai departe trebuie să fii atentă la toate emoțiile sau gândurile pe care le ai, pentru a descifra mesajul.

Visele
Atunci când ai un vis care te duce cu gândul la o persoană pe care ai pierdut-o, analizează-l bine, fii atentă la indicii, pentru că este un dar pe care trebuie să îl primești cu toată inima. Cei dragi încearcă să te facă să vezi cei ai de făcut pe viitor în viața ta.

Dublura
Ți s-a întâmplat să vezi pe stradă o personă care să semene perfect cu cineva pe care nu-l mai ai în viața ta? Văzând pe cineva care le seamănă alină dorul de acea persoană și te face să-l transpui nu doar spiritual, ci și fizic, în viața ta.