Pentru liniștea ta, e mai bine să nu ai așteptări de la nimeni. Iată 9 lucruri pe care ar trebui să nu le mai aștepți de la oameni

Știi ce spun oamenii – așteaptă-te puțin și nu te dezamăgi niciodată. Și, în cele din urmă, este ceva ce toți am simțit-o pe propria piele.  Ne așteptăm ca, dacă acționăm într-un anumit mod, și alții ar trebui să o facă. Și acea stare sufletească exactă se transformă în cele din urmă în mânia așteptărilor.

Iată la ce nu trebuie să vă așteptați niciodată de la alții:

1. Nu mai așteptați ca oamenii să împărtășească aceeași opinie cu dvs.
După cum probabil ați observat, nu toată lumea împărtășește aceleași credințe, valori și gânduri ca dvs. și este în regulă. Acest fapt nu ar trebui să te enerveze și nici să te facă supărat sau confuz. Lumea nu este înclinată să fie de acord cu tine.

2. Nu mai așteptați ca acestia să fie perfecti
Trebuie să înțelegeți că fiecare persoană este o combinație unică, individuală de trăsături. Deci, nu vă puteți aștepta cu adevărat ca cineva să se transforme din starea lor inițială și să fie perfect doar pentru dvs. Și la urma urmei, termenul perfect nu este o problemă discutabilă? Ceea ce este perfect pentru dvs., poate fi inutil și defect pentru o altă persoană.

3. ÎNCETAȚI SĂ AȘTEPTAȚI CA OAMENII SĂ VĂ FACĂ FERICIT
Cea mai importantă lecție dintre toate. Ești singura persoană responsabilă de fericirea și viața ta în general. Nu poți continua să dai vina pe alții pentru că sunt nenorociți. Oamenii pot reacționa pozitiv, egoist, generos, cu ură față de tine. Cu toate acestea, tu ești singurul care alege cum să te descurci. Izvoarele fericirii vor fi întotdeauna în interiorul nostru.

4. NU MAI Așteptați ca oamenii să fie cine doriți să fie
Nimeni nu se va potrivi perfect în matrița dorită. Dacă crezi că ai putea schimba individualitatea unei persoane doar pentru a putea fi compatibilă cu tine, ai o problemă. Singura modalitate de a avea pe cineva care se potrivește perfect în cadrul dvs. este doar dacă l-ați creat într-un laborator.

5. ÎNCETAȚI-VĂ AȘTEPTAȚI ALȚI OAMENI SĂ FIE DOAR ÎNTOTDEAUNA BUNI
Avem tot felul de probleme și dificultăți cu care ne confruntăm în călătoria noastră numită viață. Deci, dacă vă așteptați ca cineva să fie fericit și gata să vă amuze de fiecare dată când îl vedeți, ar trebui să nu vă mai așteptați la asta. Lasă oamenii să fie.

6. Nu mai așteptați ca alții să aibă capacitatea de a vă citi mintea
Dacă vă așteptați ca cineva să vă citească mintea, vă înșelați teribil. Luați lucrurile în mâinile voastre, pentru o schimbare, și observați efectul.

7. Nu mai așteptați ca oamenii să facă întotdeauna lucrurile potrivite
Bine, știu că unii oameni nu merită nici măcar să-i privească în ochi. Bineînțeles, nu ar trebui să vă permiteți să vă așteptați să facă ceea ce trebuie. Uneori, nu veți putea controla acest lucru și, deși este foarte rau, trebuie să vă descurcați.

8. NU MAI așteptați ca aceștia să vă accepte
Știu că doare să nu fii acceptat și perceput ca ciudat sau „ciudat”. Dar nu poți controla opinia unei persoane despre tine. Trebuie să te ridici deasupra și să-ți dai seama că nu orice persoană ar putea să-ți accepte adevărata natură și, la urma urmei, este perfect și normal.

9. Nu mai așteptați ca alții să vă respecte, dacă nu vă puteți respecta pe voi înșivă
Trebuie să-ți respecti individualitatea, trebuie să înțelegi fiecare defect din tine și să-l îmbrățișezi. Căci singura modalitate de a face pe cineva să te respecte. Învățând să vă respectați și să vă acceptați sinele interior, veți ajunge mult mai departe în viață.