Perfecțiunea nu există! Fii bun, dar nu te considera perfect!

Fă cât mai bine ceea ce faci, dar nu te încăpățâna să fii perfect! Fii bun, fii foarte bun, dar nu te considera perfect!
Visează o lume cât mai bună, dar nu te întrista dacă nu este încă perfectă! Bucură-te de compania oamenilor, dar nu te aștepta ca ei să-ți aducă doar bucurii!
Viața devine perfectă din momentul în care îți dai seama că nu este perfectă!

Să ajungi la desăvârşire. Nimeni nu se naşte perfect. Cu fiecare zi te desăvârşeşti în fiinţa ta ca şi în profesiunea ta. Ajungi la capătul unei perfecţiuni la care aptitudinile sunt complete iar însuşirile alese, dezvoltate.

Aminteste-ti permanent ca vorbele tale pot avea mai multa greutate decât crezi. Exista o diferenta între ceea ce spui si ceea ce se aude.

Din pacate, am invatat ca mentalitatea oamenilor se schimba foarte greu. Motiv pentru care si aceasta societate s-a dezvoltat foarte greu comparativ cu altele. Un motiv pentru care atat armonia sociala cat si cea personala lipseste cu desavarsire. Datorita egoismului nostru fata de ceea ce credem ca ni se cuvine doar noua sau fata de ceea ce credem ca se intampla numai datorita noua. Nu exista perfectiune ce sa poata fi atinsa de o singura minte!