Persoana potrivită va apărea la timpul potrivit. Va veni să te vindece, iubească, ocrotească

Persoana potrivită va apărea în viața ta atunci când te vei aștepta cel mai puțin. Ea va veni atunci când nici nu o vei căuta. Ea va apărea atunci când vei înțelege că nici nu simți nevoia ca ea să apară.

Vei înțelege că nu trebuie neapărat să fii cu cineva ca să valorezi ceva în această lume. Vei înțelege că și singură poți să oferi multe lucruri și să faci ceva semnificativ. Omul potrivit va apărea când vei renunța la toată povara emoțională pe care ai dus-o cu tine.

Omul potrivit va apărea în viața ta când vei deveni mai încrezătoare în propriile puteri, când vei privi spre viitor cu entuziasm și optimism. Omul potrivit va veni în viața ta când vei înțelege că nu alt om trebuie să te facă fericită, pentru că adevărata fericire vine din interior.

Omul potrivit va apărea în viața ta când vei avea nevoie să înveți o lecție.

Omul potrivit va apărea în viața ta atunci când vei înțelege cine ești cu adevărat. Atunci când vei înțelege cine vrei să fii în continuare. Uneori asta înseamnă să renunți la unele părți din tine care nu construiesc eul tău autentic.

Omul potrivit va veni în viața ta când vei învăța să ai grijă de tine. Când nu le vei permite altora să te distragă de la ce este cu adevărat important pentru tine.

Omul potrivit va apărea în viața ta la momentul potrivit. Nu mai devreme și nu mai târziu. Trebuie să ai încredere în Univers. Trebuie să crezi că totul va fi bine pentru tine.