Persoanele speciale nu se caută. Pe ele ți le oferă viața la momentul potrivit

Persoana potrivită va intra în viața ta la momentul potrivit . Persoana potrivită va intra în viața ta când nu te aștepți mai puțin la asta. Vor veni într-un moment în care nici măcar nu îi veți căuta în mod activ. Vor intra în viața ta când vei ajunge la conștientizarea faptului că nici măcar nu vei avea nevoie să vină. Veți afla că nu este nevoie să fiți cu cineva pentru a valora această lume. Vei învăța că tu singur ai atâtea de oferit în această viață.
Persoana potrivită va intra în viața ta când vei renunța la tot bagajul emoțional pe care l-ai purtat în viața ta.
Persoana potrivită va intra în viața ta atunci când vei dezvolta încrederea în tine pentru a înfrunta de fapt această lume cu optimism și entuziasm.

Persoana potrivită va intra în viața ta când vei afla că nu ai nevoie de altă persoană pentru a te face fericit; când afli că fericirea reală este întotdeauna ceva ce se găsește din interior. Persoana potrivită va merge în viața ta atunci când ai nevoie de o lecție sau de o învățătură bună. Vor apărea atunci când ai un sentiment de confort și stabilitate în viața ta; când lucrurile devin puțin prea ușoare pentru tine.

Persoana potrivită va intra în viața ta și va zgudui lucrurile atunci când viața ta devine puțin prea stagnantă. Când începeți să simțiți că ați atins un anumit plafon pe care trebuie să îl parcurgeți, atunci persoana potrivită va intra în imagine. Ei vor fi acolo pentru a vă forța în afara zonei de confort. Vor fi acolo pentru a vă forța să schimbați vitezele și să mergeți într-un ritm mai greu. Persoana potrivită va intra în viața ta când simți că ai încetat să crești cumva.

Persoana potrivită va intra în viața ta atunci când ai vărsat în sfârșit toate straturile tale care nu sunt în concordanță cu cine ești cu adevărat din interior. Va trebui să crești în persoana care ești cu adevărat. Și, uneori, asta înseamnă să renunți la părțile din tine care nu sunt fidel caracterului. Trebuie să înveți să renunți la oamenii care nu adaugă nici o valoare vieții tale. Trebuie să renunți la toate lucrurile care te împiedică doar să fii cine ești menit să fii. Trebuie să arzi podurile pe care nu ar fi trebuit să le pui în primul rând. Odată ce ești gata să renunți la toate părțile din tine care nu ar fi trebuit să fie acolo, pentru început, atunci va veni persoana potrivită în viața ta. Trebuie doar să fii sinele tău gol; adevăratul tu. Acest lucru este esențial pentru că, în dragostea adevărată, nu există nesinceritate sau falsitate. În dragostea adevărată, va fi întotdeauna reală și crudă. Va fi întotdeauna autentic.

Persoana potrivită este acea persoană care urmează să intre în viața ta când vei învăța în cele din urmă să renunți la nevoia ta de a controla totul.
Persoana potrivită va intra în viața ta când nu-i vei forța; când înțelegeți că uneori este important să lăsați lucrurile să urmeze cursul lor natural în viață. Trebuie să înveți că nu poți forța și controla tot ce se întâmplă în jurul tău. Și odată ce te-ai împăcat cu propriile limitări, atunci știi că ești pregătit pentru dragoste.
Persoana potrivită va intra în viața ta când vei învăța în sfârșit să ai grijă de tine. Vor veni când veți învăța în cele din urmă să nu lăsați alte persoane să vă distragă atenția de la ceea ce trebuie să faceți în viață; când alți oameni nu-ți mai deranjează sentimentul de pace și liniște din sufletul tău.

Persoana potrivită va intra în viața ta în momentul în care ești pregătit pentru ea. Nu va veni niciun moment mai devreme sau mai târziu. Trebuie doar să ai încredere în calendarul universului. Trebuie doar să ai încredere că lucrurile vor funcționa pentru tine.
Persoana potrivită va veni în viața ta atunci când ești de fapt echipat să te descurci cu dragostea pe care o va aduce împreună cu ei.
Persoana potrivită va intra în viața ta când vei fi gata să primești pasiunea și intensitatea sentimentelor lor pentru tine.
Persoana potrivită va intra în viața ta atunci când ești gata să purtați o relație ca un individ matur și echilibrat.
Persoana potrivită va intra în viața ta mai devreme decât mai târziu. Și când va veni acea persoană, va fi cel mai bun lucru pe care l-ai fi știut vreodată.