Petele se scot cu apa și săpun iar necazurile cu credință și gânduri bune

Viața este nedreaptă doar dacă rămâi jos. Sus! Ridică-te! Nu îți mai plânge de milă!
Fii observator și nu judecător! E viața ta! Petele se scot cu detergent, iar necazurile cu gânduri bune, cu rugăciune.

Alege un drum și mergi pe el. Poți deveni mai bun, mai frumos, mai puternic. Pietrele pe care le aruncă alții în tine, strânge-le cu dragoste, pot deveni oricând temelia unei cetăți frumoase.

Puterea gandului este calitatea ta cea mai de pret. Bine focalizata te va conduce spre adevaratul succes, incorect directionata te va purta pe un drum accidentat catre esec. In viata ai libertatea de a alege incotro sa-ti indrepti puterea gandului.

Puterea gandului ne ajuta sa avem tot ce ne dorim: fericire, sanatate, bogatie. Poti sa ai, sa faci, sa fii tot ceea ce vrei. Putem avea tot ceea ce ne dorim. Nu conteaza cat de mare este lucrul dorit. Cu totii functionam pe baza aceleiasi forte a acelelorasi legi si principii.

Este vorba de atractie. Secretul este legea atractiei. Devii cel ce gandesti in majoritatea timpului, dar si atragi lucrurile la care te gandesti cel mai mult. Legea atractiei nu tine seama de faptul ca ceea ce gandesti este bun sau rau sau ca iti place ori nu. Lucrul raspunde gandurilor tale.

Cel mai important trebuie sa crezi in ceea ce iti propui. Si nu uita ca tu insuti esti creatorul propriului tau univers.