Pisicile și supranaturalul: De ce pisicile sunt considerate a fi în contact cu tărâmul spiritelor?

Pisicile nu sunt doar iubite și adorate în diferite țări și culturi; sunt și venerate de mulți. Sunt considerate ca fiind înzestrate și care împărtășesc o legătură cu paranormalul; o legătură care nu poate fi explicată prin știință.

Au abilități supranaturale, cu siguranță. Acestea arată multe abilități care sunt legate de paranormalul pe care alte animale, sau chiar oamenii, pur și simplu nu le pot înțelege. Acest lucru se datorează faptului că simțurile lor sunt mult mai acute și sporite decât la oameni.

Vederea unei pisici bate de departe pe cea a unui om. Ea poate vedea chiar și în cea mai slabă lumină, deoarece pot folosi puțina lumină disponibilă pentru a discerne lucrurile în întuneric. Dar asta nu este tot.

Pisicile pot percepe, de asemenea, câmpurile energetice și aurele care nu pot fi văzute de oameni. Acest lucru este valabil nu numai pentru aura celor vii, ci și a celor care au trecut pe tărâmul umbrelor.

Aurele celor morți, pe care oamenii le pot înțelege doar vag, sub forma unei lumini strălucitoare sau a unei umbre inexplicabile, pot fi văzute la fel de clar de pisici precum am vedea o masă sau un scaun în fața noastră.

De aceea, uneori pisica ta se uită atent într-un un loc, fără să se miște sau să scoată un sunet. Sunt capabile să vadă ceva sau pe cineva care este acolo și nu poate fi perceput de simțurile tale.

Pisicile au simțurile care surprind orice modificare a câmpului electromagnetic. Acest lucru este valabil și pentru rechini. Acești prădători au aceste simțuri care îi ajută să-și vâneze mai bine prada.

Nu doar atât, propria lor vitalitate este atât de puternică încât pot influența câmpurile electromagnetice. De aceea, a le avea în jur te liniștește. Acesta este motivul pentru care au o prezență atât de liniștitoare.