Pisicile sunt empatice și ne și ajută să ne vindecăm

După cum susțin egiptenii, pisica pare să vadă spiritele morților … și multe altele.

Oricine are o pisică, de obicei somnoroasă și leneșă, a observat că uneori își ridică privirea, chiar suflând cu furie, spre ceva ce proprietarul nu vede.

Doar pentru că oamenii de știință nu au instrumentele necesare pentru a observa un fenomen, nu înseamnă că nu există.

Pisicile par să posede o serie de abilități specifice, cum ar fi empatia. Cine deține o pisică, a experimentat cu siguranță fenomenul prin care, atunci când nu ești bine, prietenul nostru o simte cumva și încearcă să transmită energie părții bolnave. O durere de stomac, o tulburare intestinală … de acolo se pisează pisica noastră, oferindu-ne o căldură și o senzație de bunăstare incredibilă.

Nu întâmplător astăzi folosim această empatie pentru celebra terapie cu animale de companie, care vindecă cu succes diverse afecțiuni și psihice.

Nu este singura putere disponibilă pentru minunea noastră cu patru picioare: unică printre animale, pisica încearcă să doarmă pe așa-numitele noduri Hartmann, precum acele intersecții particulare ale liniilor câmpului magnetic al Pământului, care învelesc întreaga planetă la intervale regulate .

Dacă un bărbat ar sta mult peste unul dintre aceste noduri, ar avea o senzație de oboseală: dar pentru o pisică, se pare că se relaxează peste aceste noduri evitate de toate celelalte animale. De ce? Deoarece această percepție a magnetismului este cunoscută la multe animale, cum ar fi păsările migratoare. Dar pisica face mai mult, parcă ar fi în legătură cu Energia Întunecată care pătrunde întregul Univers.

Acesta este secretul pisicilor? Este vindecarea căldurii pe care ne-o transmit atunci când suntem bolnavi? Dacă credem că această energie – teoretizată și demonstrată prin calcule matematice, dar care nu a fost încă identificată, deoarece deficitul senzorial menționat mai sus la ființele umane – este legată de ritualurile magice ancestrale legate de conceptul Zeiței Mame, aceasta explică modul în care au fost egiptenii capabil să zeifice pisica, ca exponent al aceleiași divinități feminine universale

Dar în toate acestea, care sunt consecințele practice?

Pe de o parte, considerați pisica ca pe o persoană evoluată, inteligentă și sensibilă, poate chiar mai mult decât bărbatul la nivel emoțional. Din acest motiv, este necesar să-l tratați într-un comportament mereu respectuos, totuși, pe care să-l păstrați cu toate ființele vii. Și să îi observăm nuanțele și să învățăm să percepem lumile subtile, dimensiunile invizibile care ne înconjoară.