Pisicile sunt mult mai mult decât doar animale de companie, ele creează o conexiune spirituală cu proprietarii lor

Pisicile sunt mai mult decât animale de companie sau animale pe care le vedem pe străzi. Întotdeauna a existat un fel de semnificație mistică atribuită pisicilor și din motive întemeiate.

Se crede că au câmpuri energetice foarte intense, motiv pentru care sunt întotdeauna atrase de persoanele cu abilități speciale și aure. Există, de asemenea, o convingere generală că pisicilor nu le place să se amestece cu oamenii, dar știința ne contrazice.

În primul rând, sunt profesioniste la Catnap, ceea ce înseamnă că se culcă atunci când se confruntă cu un conflict pentru a ajunge într-un loc calm pentru a se asigura că sunt pregătiți să facă față oricărui lucru care se întâmplă.

Un studiu recent spune că pisicilor le place să fie alături de oameni mai mult decât ne-am putea imagina. Studiul a văzut că 50 de pisici sunt ținute separate de orice fel de interacțiune umană timp de o săptămână, cu toate celelalte nevoi satisfăcute și apoi resentate companiei umane, care le-a accelerat imens răspunsurile.

Se știe că pisicile simt tot felul de lucruri în atmosfera lor. Ele pot simți când proprietarul lor este bolnav sau dacă există spirite în jur. Ele emană vibrații liniștitoare și fac ca persoana pe care o îmbrățișează să fie super confortabilă.