Pisicile te protejează pe tine și casa ta de spiritele rele și de energiile negative

“Majoritatea oamenilor cred că pisicile nu fac nimic, sunt leneșe și nu fac altceva decât să mănânce și să doarmă… Nu este asa!

Toate pisicile au puterea, în fiecare zi, de a îndepărta energia negativă acumulată în corpul nostru… imediat ce adormim, ele absorb această energie. Dacă în familie există mai mult de o persoană și o singură pisică, ea poate acumula o cantitate excesivă de negativitate absorbind energie de la atâția oameni…
Când dorm, corpul pisicii eliberează negativitatea pe care o îndepărtează de la noi.

De asemenea, pisicile ne protejează în timpul nopții, astfel încât niciun spirt nedorit să nu intre în casa noastră sau în camera noastră în timp ce dormim…De aceea le place să doarmă în patul nostru. Și dacă simt că suntem bine, nu vor dormi cu noi.
Dacă o persoană vine la noi în casă și pisicile simt că acea persoană este acolo pentru a ne face rău sau dacă este rea, pisicile ne înconjoară pentru a ne „proteja”…

Pisicile ne vindecă.
Pisicile sunt creaturi adorabile și își iubesc proprietarii mai presus de toate, dar au un mod diferit de a iubi…Dragostea lor este adevărată, așa că nu te îndoiești de ea.
Sunt prietenii noștri și adevărați și mai presus de tot sunt tovarășii buni. 🙂