Pleacă când simti ca nu mai poti. Pleacă departe de amintiri dureroase, oameni răi si situatii negative…

Pleacă la timp – acasă, chiar dacă acolo nu te așteaptă nimeni, de la o petrecere gălăgioasă, de la oaspeți lipsiți de inhibiții, de la relații nepotrivite și vicii, de la depresii și gânduri negative, de la amintiri neplăcute, din relații dureroase, de la oameni care te distrug și de ceea ce îl distruge și pe cel drag ție.

Pleacă la timp. Nu lăsa în viața ta cicatrici adânci, nu-ți umple sufletul de virusul numit „vină” – emoția care te va îndepărta de cei dragi, și chiar de tine însuți. Pleacă la timp, și nu încerca să dai culoare desenelor nereușite din viața ta.

Prețuiește-ți viața mai mult decât o prețuiesc alții. Pleacă atunci când cineva se gândește numai la ceea ce simte el, apoi la ceea ce simți tu. Nimeni nu a venit pe această lume ca să fie o jertfă pe altar. Și viața nu a fost dată cuiva pentru ca să și-o sacrifice pentru alții.

Nu există oameni răi, oricât de mult nu ți-ar plăcea acest adevăr. Există oameni diferiți de noi. Și Dumnezeu nu are alte mâini decât ale noastre și altă responsabilitate decât cea a fiecăruia dintre noi.

Privește în jurul tău, poate a venit timpul să pleci departe de toate astea. Cu siguranță este greu să lași toate acestea. Da, este greu să pleci, însă să pleci în momentul potrivit este absolut necesar. Lasă grijile și fricile să te sugrume în interior, însă pleacă la timp.

Pleacă la timp de criticile și părerile celor din jur. Doar tu ești în stare să răstorni munții. Nu căuta ajutorul în alții, în altul sau în alta. Îți voi spune un secret: NIMENI NU TE VA AJUTA! Fericirea nu este în cineva, dacă ea nu este în tine.

Pleacă la timp departe de iluziile distrugătoare și fricile care îți dau târcoale, însă continuă să progresezi, continuă să visezi, continuă să încerci ceva nou. Nu îți fie frică să greșești – asta înseamnă că ai încercat. Nu îți fie frică de reacția celor din jurul tău. Ai întotdeauna o șansă … să pleci la timp. Da, să pleci și să mergi mai departe fără oprire.

AUTOR: Tatyana Varukha

sursa – https://dozadesucces.ro/pleaca-la-timp/