Pleacă la drum cu Dumnezeu și lumina lui îți va arăta calea

Orice clipă, orice zi din viaţa noastră este o minune, să trăim fiecare zi cu linişte şi pace în suflete, să trăim ziua de azi cu bucurie şi să nu ne neliniştim inimile din caua grijii zilei de mâine, să avem nădejde că Bunul Dumnezeu ne poartă mereu de grija.

Societatea noastră se confruntă cu mai multe crize: economică, financiară, socială, medicală, culturală, etc. dar asta nu înseamnă că trebuie să avem mereu grija zilei de mâine.

Să încercăm să ne bucurăm de ziua de azi, zi şi cu bune şi cu rele şi să ne gândim că mâine ne va purta Dumnezeu de grija, dacă ne va mai dărui o nouă zi din viaţă, că ne va da putere să putem înfrunta toate greutăţile zilei de mâine, că ne va scoate în cale oameni care să ne ajute, că ne va ajuta să nu fim îngenunchiaţi de probleme, fiindcă ne iubeşte şi nu ne va lăsa să ne chinuim cu lipsuri de tot felul.

Să fim cu nădejde la mila şi iubirea Lui Dumnezeu. Să nu cădem în deznădejde că nu ne putem duce crucea, că mâine va fi mai greu de azi. Nimeni nu poate şti ce ne oferă ziua de mâine, vorba din popor: ,,nu aduce ziua ce aduce ceasul’’, sau azi poţi fi jos şi mâine sus, trebuie doar să crezi şi să te laşi în voia Lui Dumnezeu.

Fericiţi sunt oamenii care mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru toate ce se întâmplă în viaţa lor şi bune şi rele şi consideră fiecare nouă zi, o minune oferită de Dumnezeu cu iubire, lor.

autor Cristina Toma

Jurnal Spiritual