Poate că picioarele îmbătrânesc, însă inima unei mame nu îmbătrânește niciodată

Soarta unei mame este mereu în așteptare.
Îi aștepți până se nasc, îi aștepți să se întoarcă de la grădiniță, îi aștepți să vină de la școală, îi aștepți când sunt plecați la o petrecere sa vină înapoi acasă.
Îi aștepți când vin de la muncă, pentru a le pregăti o supă caldă.
Îi aștepți cu dragoste, cu grijă, uneori cu furie, care trece imediat cum îi vezi și poți să-i îmbrățișezi…
Ai grijă de mama ta bătrână, să nu mai trebuiască să mai aștepte. Viziteaz-o, îmbrățișeaz-o pe cea care te-a iubit și te iubește, cum nimeni altcineva nu o va face vreodată.. Iubește-o și respect-o toată viața.. .

Pentru majoritatea mamelor, dragostea pe care o simt pentru copiii lor este o legătură puternică și puternică care va continua pe tot parcursul vieții lor. Iubirea pe care o simte o mamă pentru copilul ei este aceeași indiferent dacă copilul a fost crescut în propriul corp sau în inima lor, ca atunci când o mamă adoptă un copil.

Să ne iubim și să îi acceptăm pe copiii noștri, chiar și atunci când ne înnebunesc și comportamentul lor este oribil este cel mai provocator. Dar amestecul de iubire necondiționată și limite iubitoare sunt cele mai importante datorii și obligații pe care le poate avea o mamă. Îmbrățișările și sărutările sunt o necesitate. Iubirea poate fi exprimată și în multe alte moduri, inclusiv în disciplina și responsabilitatea pe care o acordăm copiilor noștri. Contactul vizual și o simplă atingere pe umăr sau o lovitură de dragoste pe spate înseamnă atât de mult și costă atât de puțin. Încearcă astăzi să te gândești la modalități prin care poți arăta copiilor tăi cât de mult îi iubești și îi prețuiești.

sursa – net