Potrivit unei credințe vechi, există 4 cauze principale ale bolilor

Șamanii sunt capabili să comunice cu forme superioare de viață, care nu este deloc ceva magic, ci doar ceva destul de important spiritual. Acum, când vine vorba de boală, șamanii nu privesc întotdeauna lucrurile dintr-o perspectivă fizică, motiv pentru care tratamentele lor sunt atât de eficiente. Desigur, leziunile externe trebuie tratate în mod corespunzător, dar asta nu înseamnă că medicația obișnuită este singurul mijloc de îmbunătățire. Când asociați acest lucru cu lucrurile pe care șamanismul le oferă, deschideți o mulțime de uși.

Mai jos voi analiza câteva dintre aceste lucruri și le voi explica cât de bine pot. Atunci când dumneavoastră sau oricine altcineva suferiți de orice fel de boală, aceste cauze ar trebui luate în considerare și tratate tot timpul, în timp ce primiți un tratament modern. Când avem grijă de minte spirituală, precum și de corpul fizic la unison, putem depăși cu adevărat lucrurile pe care această lume ni le aruncă.
4 cauze șamanice ale bolii:

1. Pierderea sufletului
Pierderea sufletului este mult mai intensă decât majoritatea oamenilor se opresc să realizeze. Este ceva care se întâmplă atunci când sufletul nostru, în esență, încearcă să ne părăsească sau chiar să ne părăsească. Acest lucru provine de obicei dintr-un fel de traume foarte profunde și de neînțeles. Te face să te pierzi în mai multe moduri decât ai crezut vreodată că ai putea și astfel, atunci când ești în cel mai rău moment, îți permite să apară boala.

2. Frica
Când vine vorba de boală, frica joacă un rol important. Cu cât nivelurile de frică sunt mai grave și cronice, cu atât mai vulnerabile vei deveni față de boli și alte lucruri de acest gen. Frica în multe feluri creează un teren propice pentru toate lucrurile nefericite care apar în viața noastră.

3. Disarmonia
Șamanii se uită la aceasta mai întâi înainte de celelalte cauze posibile, deoarece este cea mai comună. Acest lucru se întâmplă atunci când cineva pierde ceva foarte important pentru ei sau când cineva nu este în stare să-și dea seama. De exemplu, dacă sunteți abandonat brusc sau o rudă apropiată moare. Acest gen de lucruri este dureros și greu de depășit, lăsându-ne astfel din nou în pericol de a cădea în căi din care s-ar putea să nu putem să ne întoarcem.

4. Pierderea puterii
Pierderea puterii este similară cu pierderea sufletului în sensul că se pierde ceva crucial. În timpul pierderii de putere, o persoană își pierde chi sau forța de viață. Acestea sunt drenate într-o măsură în care nu pot construi în mod corespunzător lucrurile înapoi și astfel se găsesc destul de jos în halde și, în unele cazuri, cu probleme cronice de sănătate. Cu cât vei câștiga mai multă putere, cu atât viața ta va deveni mai pozitivă, ar trebui să ții cont de asta.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne urmariti