Preţuiţi-i pe cei dragi cât timp sunt în viaţă! Si ei. Si noi.

Cât de fragilă e viața noastră şi cât de valoroase ar trebui să fie minutele pe care le petrecem alături de cei dragi! Cât de important e să comunicăm cu cei pe care-i iubim, atât cât suntem în viață!

Paradoxal, dar moartea îi adună pe oameni împreună mult mai des decât ocaziile de bucurie. La înmormântarea cuiva ne adunăm mereu în număr mult mai mare, decât la o aniversare.

Ne pare că vom mai avea mult timp înainte, şi că vom reuşi să ne întâlnim și să ne bucurăm unii de alţii … Însă vine un moment când nu mai poţi face nimic.

Făceţi-vă timp pentru a comunica cu cei dragi. Spuneţi-le că-i iubiţi…Uneori e prea târziu…

Pe parcursul vieții, printre nenumăratele lecții pe care le învățăm, vine una foarte importantă – și anume să ne prețuim oamenii cei mai dragi și mai apropiați sufletului nostru, și să profităm de cât mai mult timp alături de ei.

Așa că lăsați deoparte ura, ranchiuna, invidia și toate aceste lucruri rele, pentru că nu ne îmbracă sufletul în straie de sărbătoare, și nici nu ne aduc liniștea și fericirea mult dorită.

Fiți alături de cei dragi, iubiți fiecare moment petrecut cu ei, creați amintiri, iar viața vă va zâmbi. Nu vă recomand să-ncercați resentimentele. Consumul de ură, nefericire și invidie poate afecta sufletului vostru, deci aveți grijă de el. Prețuiți lucrurile frumoase și momentele unice, pentru că până la urmă, asta este cel mai important în viață, restul fiind trecătoare.