Primim ce dăruim. Vom fi tratați cum tratăm. Vom avea ceea ce am oferit și altora. Întotdeauna!

Universul funcționează în moduri misterioase, adesea paradoxal. Când dai compasiune, te deschizi să o primești. Când dai dragoste, dragostea vine la tine. Când dai bani sau bunuri materiale, bogăția ta crește. Oricare ar fi focalizarea generozității voastre, presupunerea de bază este abundența: există destule pentru toată lumea.

Ce te împiedică să dai liber? Frică. Teama că nu vei avea suficient, că există o cantitate limitată din ceea ce îți dorești sau ai nevoie în univers și vei fi schimbat scurt.

Nu vă sugerez să oferiți totul, deoarece acest lucru arată o lipsă de îngrijire de bază. Dar când eliberați posesiunile și banii, când vă deschideți curajos inima pentru a iubi, când acordați un cuvânt bun sau zâmbiți cuiva, deschideți portaluri nevăzute pentru ca bunătatea, compasiunea și prosperitatea să curgă către voi.

Cititi mai jos o scurtă povestioara care vă va pune pe gânduri…

Un fiu după moartea tatălui a dus-o pe mama sa într-un azil de bătrâni şi îi face vizită din când în când. Într-o zi primeşte un telefon de la asistența azilului şi este rugat să se prezinte acolo deoarece mama lui e pe moarte. Fiul ajunge acolo şi o întreabă pe mama sa. Ce vrei să fac pentru tine?
-Seamănă iubire, pune ventilatoare în azil pentru că nu sunt şi căldura e insuportabilă. Cumpără și frigidere deoarece nu sunt şi mâncarea se strica, au fost nopți în care mă culcam flămânda.
Fiul şocat:
-De ce îmi ceri asta acum, de ce nu mi-ai spus mai devreme asta?
-Eu sunt obişnuită cu căldura şi cu foamea, mi-e frică pt tine, pt că tu nu vei putea suporta asta când la bătrânețe copii tăi te vor trimite aici.

Morala: În viață ce dai aia primeşti!