Privește în urmă și învață! Privește în față și trăiește!

Deși poate fi greu să-ți accepți trecutul și să mergi mai departe, trebuie să faci acest pas pentru a avea un viitor luminos, plin de oportunități.

Probabil pare greu de crezut, dar nu suntem aceleași persoane care am fost ieri. Trecutul nostru, cu tot cu bucuriile și necazurile de care am avut parte, ne-a învățat cum să fim mai înțelepți. Trăiește în prezent pentru că trecutul nu îl mai poți schimba!

Din păcate, mulți dintre noi nu sunt capabili să-și accepte trecutul. Rănile rezultate în urma greșelilor comise și a eșecurilor suportate sunt încă deschise. Drept consecință, aceste persoane nu reușesc să se bucure de momentul actual.

Trebuie să ne acceptăm trecutul. În același timp, trebuie să înțelegem că, acordând prea multă atenție trecutului, ne vom distruge prezentul. Este important să acceptăm greșelile pe care le-am comis și faptul că anumiți oameni au ieșit din viața noastră pentru totdeauna.

La un moment dat, trecutul va încerca să ne bântuie. Este posibil ca unele persoane să ne ceară să fim din nou cel sau cea care am fost ieri. Dar adevărul este că ne-am schimbat, am devenit o nouă versiune a noastră și nu avem niciun motiv să regresăm.

Nu permite altora să te influențeze. Trăiește în prezent și, de fiecare dată când trecutul bate la ușă, înțelege că acesta nu are nimic nou să-ți ofere. Doar prezentul îți permite să fii cu adevărat fericit.

 

Loading...