Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2021!

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, s-a născut în 1503, în Franţa şi trăit până în 1566. Fost atrolog şi fizician, el a devenit celebru mai ales pentru profeţiile sale. Nostradamus a devenit tot mai cunoscut în ultimele două secole, când fanii săi au regăsit în celebrele sale catrene

Foamete biblică! Nostradamus ar fi prezis pentru 2021 şi o foamete de proporţii. De altfel, nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre aşa ceva. Pandemia de coronavirus a zguduit economia mondială şi experţii susţin că trebuie să ne aşteptăm la o foamete de mari proporţii.

O furtună solară! Tot în 2021 ar urma să aibă loc şi o furtună solară, cu grave consecinţe pentru Pământ: ”Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”, este unul dintre versurile care anunţă dezastrul. Profeţiile lui Nostradamus susţin că oamenii vor emigra astfel înspre zonele sigure şi va începe o uriaşă luptă pentru puţinele resurse care vor rămâne.

Pământul va fi lovit de un asteroid! Impactul Pământului cu un corp venit din spaţiu ar fi dus la dispariţia dinozaurilor, susţin cercetătorii. Nostradamus susţine că, în 2021, Pământul ar urma să fie lovit din nou de un asteroid. De altfel, NASA a avertizat că există acest risc. Marea ameninţare vine de la asteroidul 2009 KF1.

Un cutremur devastator! Tot pentru anul 2021, Nostradamus ar fi prezis un cutremur devastator. Acesta ar urma să aibă loc în California, pe 25 noiembrie 2021. De altfel, California este zguduită frecvent de cutremure cauzate de activitatea Pământului pe celebra falie San Andreas, unde se întâlnesc două mari plăci tectonice.

Oare, oameni buni, toate acestea se vor întâmpla? După ce această pandemie a pus totul la pământ …oare ce urmează?
Să prețuim mai mult tot ce ne înconjoară, să prețuim viața!