Promisiunea lui Dumnezeu pentru tine: “Te voi iubi mereu!”

Copilul meu prețios, ești văzut. Rugăciunile tale sunt ascultate. Dorințele, speranțele și durerile tale sunt resimțite. Uneori nu îți dau ceea ce vrei, pentru că îți aduc ceva mai bun. Uneori nu vă răspund așa cum ați dori, dar aveți încredere în mine oricum. Am un plan. Nu rătăci acest pământ fără un scop; caută asta în mine și ți-o voi da.

Tânjesc să am o relație cu tine. Tânjesc după apropiere;
Vreau să fii transparent cu mine și să încerci, în fiecare zi, să te aduci pe tine și pe ceilalți în lumina mea.
Vreau să știi că singura promisiune pentru totdeauna vine din și prin mine.
Vreau să vezi binecuvântările pe care ți le-am dat, modurile frumoase în care viața a intrat în loc când ai încredere în mine și în planul meu.
Vreau să știi că vei face greșeli, vei păcătui, îmi vei răni inima mereu.

Dar tot te voi iubi. Nu voi înceta niciodată să te iubesc. Și atâta timp cât cauți iertare, atât timp cât îți pare rău, atâta timp cât îmi ceri să fiu în inima și viața ta – voi fi pentru totdeauna în interiorul tău – călăuzindu-te, umplându-te, mișcându-te înaintezi în speranță și bucurie.

Nu te lăsa bătut sau abuzat, întoarce-te la mine pentru lumină. Nu-ți spune că trebuie să treci prin aceste zile fără nimeni lângă tine, pentru că sunt aici. Ești copilul meu și nimic nu va schimba asta. Prin orice întuneric sau orice furtună, te iubesc. Și nu aveți de ce să vă temeți. Dragoste, Tatăl tău.