Pune pret pe lucrurile importante din viața ta: oamenii dragi, amintirile plăcute, sentimentele frumoase

Lucrurile care chiar conteaza in viata asta. Lucrurile cu adevarat impotante. Care sunt ele?
Iubeste si pretuieste familia, parintii, fratii… Bucura-te de ei cat inca sunt pe pamant si nu in gand si nu ii uita cand te parasesc.
Incearca sa iti aduci aminte mereu de lucrurile frumoase petrecute in familie. De momentele magice din copilarie, de prima zi de scoala, de prima iubire. Incearca sa iti intelegi parintii pentru ca ei sunt motorul care au creat ceea ce esti tu astazi.

Cultiva prietenia. Ramai mereu alaturi de oamenii dragi. Incearca sa ii ajuti de fiecare data cand acestia au nevoie de tine. Bucura-te de reusitele lor si stai alaturi de ei cand au mai mare nevoie de tine. Treci alaturi de ei peste momentele grele si nu uita sa te bucuri de momentele frumoase pe care o sa le impartasesti cu ei si peste 2, 3 5, 10 sau 20 de ani.
Cauta in viata sa faci ce iti place. Sa ai satisfactii pe toate planurile. Sa te duci cu drag la serviciu si sa faci in mare parte ce iti place.
Fa bucurii oamenilor din jurul tau cand se asteapta mai putin. Cumpara o carte unui prieten drag, daruieste unui om un obiect pe care il ai in casa si nu il mai folosesti si esti sigur ca persoana respectiva se bucura mai mult de el decat tine.

Mergi in vacanta in locuri frumoase. Locuri in care ai ce sa vizitezi. Viziteaza cat mai multe locuri, vezi cat mai multe orase, cat mai multe tari. O sa te imbogatesti cu fiecare strada, fiecare terasa, fiecare monument, muzeu pe care il vezi.
Fa-ti timp pentru lucrurile care iti fac cu adevarat placere. Mananca lucruri de calitate, mai putin si mai bun, investeste in corpul si in mintea ta. O sa te simti mult mai bine tu cu tine.