Puterea gândirii pozitive: 5 moduri de a atrage fericirea

Majoritatea dintre noi avem impresia că opusele atrag.  În forma sa cea mai simplă, aceasta înseamnă că, dacă înveți să valorifici puterea gândirii pozitive, vei atrage mai multe circumstanțe pozitive.

Cu toate acestea, dacă sunteți negativ, veți atrage mai multă negativitate și durere. La prima vedere, ați putea crede că acest lucru descrie Karma, dar, de fapt, cele două concepte sunt foarte diferite.

Cu Karma, se crede că dacă faci „bine”, vei fi răsplătit; dacă faci „rău”, vei fi pedepsit. Cu legea atracției, totuși, binecuvântările depind de tine. Gândește pozitiv și vei chema lucruri pozitive la tine. Dacă aveți o viziune asupra lumii cinică, nesigură sau pesimistă, negativitatea dvs. va fi o profeție auto-provocată, auto-împlinită. Like atrage like.

De ce este dificil să gândești pozitiv

Oamenii au predispoziție la negativitate. Acordăm mult mai multă atenție emoțiilor întunecate, cum ar fi furia, tristețea, durerea și dezamăgirea, decât la sentimentele extraordinare, cum ar fi bucuria, recunoștința și mulțumirea.

Petrecem prea puțin timp apreciind bucuria noastră și fiind fericiți. Avem tendința să credem că a gândi pozitiv și a fi fericiți nu este un obicei – mai degrabă, este o sărbătoare. De asemenea, durerea este ceva ce ne-am antrenat să simțim. Dependența noastră de ea, ca și în orice altceva, poate fi cucerită și este cu adevărat la fel de simplă ca și alegerea de a fi fericiți.

Alegerea vindecă toate rănile . Deși conceptul de a alege să fii fericit este în sine o decizie simplă de luat, executarea acestuia va necesita o anumită concentrare și dedicare. Va trebui să vă reconectați creierul cu puterea gândirii pozitive înainte de a vă putea vindeca cu adevărat. Puteți învăța să profitați de această putere a gândirii pozitive și, astfel, să vă puteți vindeca și să vă antrenați mintea spre fericire.

1. Roagă-te
2. Fii recunoscător
3. Fii bun
4. Ia-ți timp pentru tine
5. Stresează mai puțin