Puterea vindecătoarea a mâinilor

Vindecarea, folosind palmele mâinilor, este aproape instinctuală și devine o tehnică în creștere, ca o modalitate ușoară pentru oricine de a interveni și de a dezvolta abilități de vindecare.

Când începeți, concentrați-vă pe palmele mâinilor, relaxați-vă și simțiți încet energiile care se filtrează prin ele. Acest lucru poate crea o senzație de căldură sau furnicături.

Iată ce se întâmplă. Îți crești frecvența. Aduceți o energie mai echilibrată; transmite-o celeilalte persoane atingându-le sau ținându-ți mâinile lângă corpul lor. Unii oameni se spală pe mâini înainte și după o ședință de vindecare.

Cu toate acestea, uneori poate fi greu să înțelegi dacă ești binecuvântat cu mâinile vindecătoare.

Cea mai eficientă metodă de vindecare a mâinilor este să vă țineți mâinile în fața pieptului, ca și cum ați ridica un castron cu apă. Relaxați-vă mâinile, permițându-le să se curbe natural și să țină această poziție timp de aproximativ 30 de secunde. Imaginați-vă căldura radiantă din palmele voastre.

Ținându-ți mâinile în această poziție curbată relaxată, întoarce-ți palmele cu fața una spre cealaltă la o distanță de aproximativ 6-8 inci. Ar trebui să vă imaginați că țineți o minge de lumină între mâini.

Mutați încet mâinile mai aproape și apoi îndepărtați-le treptat din nou. Observați dacă simțiți un câmp magnetic între palme. Când mâinile tale se simt calde, așează-le în zona corpului tău pe care vrei să o vindeci. Imaginați-vă ca litera „r”. Partea de sus a liniei verticale este capul tău, iar partea de jos a liniei sunt picioarele tale. Curba „r” reprezintă mâinile tale.