Puterile magice cu care te-ai născut în conformitate cu zodia ta

Soarele, cea mai puternică „planetă” (este de fapt o stea, dar în astrologie, Soarele și Luna sunt numite planete) prezice personalitatea noastră și vitalitatea noastră. Pe de altă parte, locul Lunii ne dezvăluie talentele și farmecele. Citește puterile semnului tău Soare și Lună și vezi cu ce daruri și puteri magice te-ai născut!

Berbecul este condus de Marte curajos și puternic.
Berbecul este descoperirea pasională a primăverii și culoarea asociată cu acest semn zodiacal este roșu.

Cei născuți sub influența Berbecului au o abilitate naturală de a activa și reîncărca amulete puternice, talismane etc. deoarece sunt „posedate” de Forța Primăverii. Cheia pentru a atinge magia lor este Entuziasmul.

Ei au capacități naturale de vindecare și puterea de a transfera energie vitală. Pot face minuni cu magia sexuală și sunt minunați la alungare și exorcizare, unde intră în joc natura lor hotărâtă de a elimina ceea ce este nedorit.

Taurul este condus de fermecătoarea și fermecătoarea Venus.
Taurul este perioada anului în care primăvara și-a stabilit stăpânirea asupra țării și totul este din nou nou. Culoarea Taurului este Verde (Verdele frunzelor și al pantalonilor – Verdele radiant al Pământului).

Cei născuți sub influența Taurului au un talent natural de a efectua și de a reuși în vrăji pentru bogăție și noroc (pentru mulți, Verde este culoarea Norocului) și toate Delicii Pământești.

Cheia pentru a-și activa puterile este sexualitatea și satisfacția lor.

Gemenii sunt conduși de Mercurul strălucitor și mereu în mișcare.
Culoarea asociată lor este galbenul micilor flori sălbatice și al Soarelui.

Gemenii sunt asociați cu Elementul Aerului, elementul care ne leagă pe toți. Acesta este motivul pentru care Gemenii fac minuni atunci când fac vrăji pentru a afecta problemele intelectuale și comunicarea.

Poate influența cu ușurință mișcările și călătoriile. Gemenii pot poseda abilități telepatice mari și sunt mai adepți în proiecția astrală.

Cheia activării puterilor lor magice este interesul. Trebuie să fie într-adevăr interesați cumva de ceea ce fac, deoarece tind să-și piardă ușor concentrarea.

Racul este condus de Marea Doamnă a Cerului Nopții, Luna.
Culoarea asociată Racului este argintul, culoarea Lunii Pale.
Racul este asociat cu apa. Elementul Apei domnește peste Emoții și Iubire și de aceea vrăjile de dragoste și prietenie sunt perfecte atunci când sunt făcute de Rac. Racii sunt, de asemenea, excelenți, folosind toate formele de ghicire și fac oracole bune, doar dacă lasă îndoială în urmă.

Cheia pentru a-și activa puterile este securitatea. Racii trebuie să se simtă în siguranță pentru a-și elibera puterile magice. Când efectuați o vrajă, asigurați-vă că nimeni nu va pătrunde.

Leul este condus de Soarele glorios și mereu strălucitor.
Culoarea la care este asociat Leul este cea aurie – portocalie, cea a Soarelui care răsare radiant.

Leul este asociat cu elementul de foc, iar vrăjile în care sunt cu adevărat talentați sunt pentru faimă (extinde faima și popularitatea) și tot felul de plăceri (inclusiv cele sexuale).

Cheia pentru a-și activa puterile este de a-și realiza originea divină. Leul trebuie să se simtă ca un rege și nu există o modalitate mai bună de a face asta decât să realizeze că ursul sămânța divină din ei.

Fecioara este condusă de Mercur înțelept și practic.
Culoarea cu care este asociată Fecioara este albastrul și albastrul pal (Albastrul cerului) ca Fecioară, deși este un semn al Pământului, ele sunt – aproape întotdeauna – pierdute în responsabilități, încercând să afle cum să servească și să îndeplinească în cea mai mare parte nevoile altora.

Acesta este motivul pentru care Albastrul cerului îi înalță și îi ajută să le reamintească originea lor divină, adevărata lor natură lipsită de obligații.

Fecioara este miraculoasă atunci când se ocupă de vrăji pentru vindecare și orice fel de evoluție (materială sau spirituală). Datorită abilității lor naturale de a face față multor probleme și oameni în același timp, pot face minuni în telepatie și vrăji de pace.

Cheia pentru Fecioară pentru a-și activa puterile magice este să-și amintească că provin dintr-o sursă divină și nu sunt doar carne și oase. În plus, trebuie să se concentreze întotdeauna pe partea luminoasă a Vieții și să-și lase temerile și îndoielile în urmă.

Balanța este condusă de frumoasa Venus liniștită.
Balanța este asociată cu Elementul Aerului, iar culoarea este violetul deschis și roz strălucitor!

Balanța are un talent natural pentru vrăji de Frumusețe și Glamour. Sunt minunați să-și creeze iluzii. Ele sunt, de asemenea, miraculoase atunci când se ocupă de vrăji de pace și vrăji pentru a atinge echilibrul (fie într-o relație, în corpul nostru … etc)!

Scorpionul este condus de Pluto și Marte.
Culoarea cu care Scorpionul este asociat este roșu (una de sânge și cireșe).

Scorpionul este asociat cu elementul apei. Scorpionii sunt minunați atunci când manipulează energia și de aceea pot crea farmece și sigilii magice puternice. Au o intuiție foarte puternică și sunt cu adevărat minunați când vor să afle adevărul.

Instinctele lor sunt aproape întotdeauna inconfundabile și sunt legate de abilitățile lor excelente de supraviețuire. Aruncă vrăji puternice pentru plăcerea sexuală și se pricep la magie defensivă, alungând vrăji și înlăturând obstacolele.

Datorită naturii lor de a se adapta cu ușurință la fiecare mediu nou, sunt de asemenea bune atunci când vine vorba de toate vrăjile care au legătură cu schimbarea.

Cheia activării Puterilor lor Magice este să intre în instinctele lor, cu cât sunt mai primitive, cu atât mai bune și să se asigure că acestea rămân concentrate asupra problemei în cauză.

Sagetatorul arcașul Centaur este condus de planeta Jupiter înțeleaptă și de bun augur. Culoarea asociată cu Săgetător este violet (Purpuriu regal, ca Jupiter – Zeus este regele zeilor).

Săgetătorul este asociat cu Elementul de Foc. Săgetătorul este minunat atunci când aruncă vrăji care afectează călătoriile și / sau călătoresc către alte Tărâmuri. Jupiter îi binecuvântează cu capacitatea de a fi o sursă de fericire și optimism, așa că sunt minunați pentru a vindeca negativitatea. Săgetătorul poate apela la Înțelepciunea spirituală – aproape oricând dorește! – și accesarea informațiilor care sunt interzise.

Cheia pentru Săgetător pentru a-și activa puterile este optimismul. Ei trebuie să simtă flacăra fericirii arzând în inimile lor. Sentimentul că „fiecare lucru mic va fi bine” este cheia succesului lor.

Capricornul  este condus de Înțeleptul și Puternicul Saturn.
Culoarea cu care sunt asociați Capricornii este negru (negrul Nopții și al Plumbului).

Capricornii pot face minuni atunci când se ocupă de vrăji de avere și carieră. Capricornii au o abilitate naturală de a găsi modalități de a-și îndeplini obiectivele și de a-și satisface ambiția. De asemenea, sunt minunați atunci când se folosesc de Înțelepciunea strămoșilor lor (faceți clic aici pentru a citi mai multe despre magia ancestrală)

Capricornii pot avea succes în majoritatea vrăjilor, deoarece cheia puterilor lor magice este Determinarea. Atunci când își hotărăsc ceva, tind să-l realizeze

Vărsătorul este condus atât de Uranus, cât și de Saturn.
Culoarea asociată cu Vărsătorul este Albastru-Cenușiu- cea a fumului! Vărsătorul este asociat cu Elementul Aerului.

Vărsătorul este minunat atunci când execută vrăji pentru a elibera și rupe orice fel de legături și atașamente. Setea lor de libertate îi va împuternici să rupă vrăji negative, blesteme și dependențe. Vărsătorul are, de asemenea, mari abilități naturale pentru proiecția astrală și vizionarea la distanță.

Cheia pentru Vărsător pentru a-și activa Puterile Magice este să respire aerul Libertății și unicității. Ei trebuie să adapteze vrăjile pentru a se simți unici și unici – ÎNTOTDEAUNA!

Peștii, cei doi pești, sunt conduși de Neptun și Jupiter.
Culoarea asociată cu Pești este alb pur și albastru închis (unul dintre oceanele adânci).

Elementul asociat cu Pești este Apa. Peștii pot face minuni atunci când au de-a face cu vrăji ale celeilalte lumi. Se pot amesteca cu succes în Lumea Viselor și pot manipula Visele pentru a promova intuiția și / sau divinația.

Iluzia este puterea lor și pot crea iluzii puternice pentru vindecare și împuternicire. De asemenea, sunt minunați să contacteze Spiritele și Entitățile Magice, cum ar fi Zânele.