Regula de aur a 3 lucruri care atrage fericirea în viața ta

Vă recomand să imprimați aceste reguli și să le atârnați undeva vizibile, astfel încât să vă amintiți de ele în fiecare zi.

Uneori, este foarte ușor să intrați în conflict cu cei mai apropiați oameni. Ne simțim foarte obosiți și sătui de tot și ni se pare că încearcă să ne atace sau să ne jignească în toate modurile posibile. Ne simțim oprimați și deprimați. Deci, ce crezi, de ce este asta?

Toate problemele noastre, bolile, tristețea, slăbiciunea, furia și nemulțumirea față de viața noastră – sunt o consecință a propriilor noastre gânduri și acțiuni! Uităm adesea ce este cel mai important și ne concentrăm asupra lucrurilor materiale și, cel mai important, atunci când, de fapt, ceea ce contează cu adevărat este să trăim în armonie cu sinele nostru.

Odată, un înțelept bătrân a spus că există o regulă a celor trei lucruri pe care se bazează toată viața noastră. Și anume, numărul 3 deține un sens sacru în aproape toate religiile și culturile lumii.

Această regulă de aur a 3 lucruri dezvăluie spiritul valorilor eterne care sunt esența existenței noastre. Respectând aceste reguli, înveți secretul fericirii și vezi cum viața ta se aliniază treptat.

Regula celor 3

3 lucruri care nu se vor mai întoarce niciodată: timpul, un cuvânt rostit, o oportunitate.
3 lucruri care nu trebuie pierdute: pace, speranță, onoare.
Cele mai valoroase 3 lucruri din viață: dragoste, respect de sine, încredere.
3 lucruri pe care nu trebuie să vă bazați ferm: putere, fericire, lucruri materiale.
3 lucruri care modelează o persoană: muncă, onestitate, realizare.
3 lucruri care distrug o persoană: vinovăție, mândrie, furie.
3 lucruri care sunt mai greu de spus: „Te iubesc”, „Îmi pare rău”, „Ajută-mă”.