Renunță la timp. Nu reține pe nimeni. Totul va veni la tine când vei avea cel mai mult nevoie.

Aflați când este momentul potrivit să renunțați. Dă drumul prietenilor tăi, renunță la relațiile tale eșuate, renunță la obiceiurile tale proaste. Lasă depresia și gândurile rele să plece, renunță la amintirile tale dureroase, lasă oamenii negativi sau lasă-l doar pe cel de lângă tine.

Lăsați la timp. Nu vă acoperiți corpul cu cicatrici. Nu mai infecta sufletul tău cu virusul numit vinovăție – este doar o emoție care te deconectează de viața ta și de tine.

Apreciază-ți viața mai mult decât o fac alții. Dacă vezi că cineva își pune viața înaintea ta, pleacă. Ar trebui să aflați că sunteți responsabil pentru viața dvs. înainte de a deveni responsabil pentru al altuia. Nimeni nu s-a născut victimă. Dumnezeu nu vă cere să vă sacrificați viața sau capacitatea de a iubi.

Nu este dificil să te pierzi – să devii altceva, să trăiești viața altcuiva, să pleci într-o altă lume, într-o altă realitate. Nici măcar nu este dificil să îți dorești și să dorești toate aceste lucruri.

Ceea ce este dificil este să te GĂSEȘTI. Suntem singurii care pot stabili limitele cât de mult oferim. Sacrificându-vă pentru nimic, nu vă adăugați putere; devii mai slab.

Învață să ieși din anumite situații. Veți recunoaște întotdeauna momentul potrivit, doar credeți în voi înșivă, aveți încredere în intuiția voastră și nu le mințiți pe alții.

Nu există oameni răi, indiferent de părerea noastră. Există oameni care sunt diferiți de noi. Și nu avem nicio responsabilitate pentru alte acțiuni în afară de a noastră.

Tot ce se întâmplă în viața noastră, vremea este aici în jurul nostru sau pe o insulă îndepărtată a Ecuadorului, se întâmplă cu permisiunea noastră. Am creat viața așa cum este. Am permis întunericului să ne domine existența și am lăsat personal frica în viața noastră. Am devenit străini în propria noastră

Uită-te în jur pentru că poate a sosit timpul să renunți la toate.Este incredibil de greu să lăsăm totul în urmă, tot ceea ce am trăit și să ne îndepărtăm, indiferent de ceea ce spun alții. Este greu să pleci, dar când vine momentul potrivit, plecarea este necesară.

Îndepărtați-vă de iluziile obsesive și de fricile impuse, dar nu uitați niciodată să continuați să visați și să încercați. Nu vă fie teamă de eșec – înseamnă doar că ați încercat. Nu vă temeți de reacțiile altor persoane, deoarece nu puteți prevedea nimic înainte ca aceasta să se întâmple efectiv și chiar dacă ați putea – vă este teamă de ea este inutil. Gata – pleacă și continuă.

Adevărul este foarte simplu. Totul vine la noi la momentul potrivit, chiar și minuni. De aceea ar trebui să pleci la timp, să renunți la lucruri și să nu ții niciodată pe nimeni. Pentru că, dacă zăbovesti, scenariul vieții se va repeta în continuare, doar diferiți actori vor juca rolurile.