Repetați aceste 5 afirmații pozitive zilnic pentru a face față provocărilor vieții

Este normal să experimentați sentimente negative sau momente dificile în viață. De la nesiguranță la tristețe, sentimentele negative vin și pleacă, adesea fără avertisment. Inevitabil, toți ne confruntăm cu vremuri dificile – este pur și simplu o parte a vieții.

Pentru a trăi o viață mai bună, iată cele cinci afirmații pozitive care ne vor ajuta în acest sens:

  1. „Sunt o persoană uimitoare.”

Ar trebui să începem cu câteva lucruri de bază. Suntem propria noastră persoană și suntem unici, unici și diferiți. Nu trebuie să fim ca alții, pentru a fi oameni buni.

  1. „Aleg să fiu pozitiv”.

Indiferent de ce este, avem întotdeauna propria noastră alegere – deci, ar trebui să alegem întotdeauna să fim pozitivi. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne prefacem că fiecare lucru negativ nu există. Ar trebui să recunoaștem pur și simplu ce se întâmplă în viețile noastre și cum ne-a modelat probabil trecutul și să alegem să privim pozitiv viața.

  1. „Pot face orice îmi propun.”

Nimic din lume nu ne poate opri decât gândurile noastre limitative. Ar trebui să începem astăzi și să facem un mic lucru specific care să ne conducă în acea direcție specială. Ar trebui să repetăm ​​acel lucru mâine și apoi a doua zi.

După aceea, ar trebui să adăugăm o acțiune. Înainte chiar să ne dăm seama, fiecare mică schimbare pe care am făcut-o va însemna ceva care va fi mult mai mare.

  1. „Îmi respect și mă îngrijesc de propria persoană.”

Ar trebui să ne privim în oglinda noastră și să transmitem niște mesaje pozitive: „Te iubesc și te prețuiesc”, „Ești bun, ești puternic, continuă” sau „Nu pot controla cine mă iubește, dar Eu sunt însărcinat să mă iubesc pe mine. ”

Ar trebui să ne iertăm pentru fiecare greșeală din trecut. Apoi, ar trebui să enumerăm trei lucruri de care avem nevoie în viața noastră de astăzi.

  1. „Sunt pregătit să reușesc.”

Ar trebui să dăm tot ce ne stă în putință în tot ceea ce facem. Nu ar trebui să avem niciodată scuze. Trebuie să ne amintim că scuzele sunt o întârziere și un obstacol în calea succesului. Ar trebui să ne identificăm nevoile pentru a ne îndeplini visul. Ar trebui să fim consecvenți și să depunem toate eforturile necesare. Ar trebui să credem în noi înșine.