Rugăciune către îngerul nostru păzitor

Știi că ai un înger special? 

Rugăciunea Îngerului Păzitor aduce un omagiu unei ființe divine minunate! Dumnezeu, în marea Sa dragoste pentru noi, ne oferă fiecăruia dintre noi propriul nostru ghid, un înger păzitor, la naștere, pentru a ne menține în direcția corectă pe drumul nostru spre cer. Îngerii păzitori veghează asupra noastră, se roagă pentru noi și ne ajută să ne îndrumăm gândurile și înclinațiile. Ele ne pot proteja chiar și împotriva rănilor fizice și spirituale! Rugăciunea Îngerului Păzitor rezumă acest lucru destul de frumos: Înger al lui Dumnezeu, scumpul meu păzitor, căruia dragostea lui Dumnezeu mă angajează aici, în această zi [sau noapte] să fii lângă mine, să luminez și să păzesc, să conduc și să călăuzesc. Amin.

Înger trimis de Dumnezeu să mă călăuzească, fii lumina mea și umblă lângă mine; fii gardianul meu și protejează-mă; pe cărările vieții mă îndreaptă. Amin.

Rugăciune pentru  îngerul tău păzitor pentru a te proteja de durere și a te lăsa să-ți depășești obstacolele
O, dragul meu înger păzitor, mereu lângă mine Chiar și în cele mai grele vremuri. Tovarășul meu divin, ghidul meu celest, Cel mai loial prieten și tutore al meu Cu această rugăciune, vă vorbesc direct. Cu tandrețe, toarnă apa pură care face ca fericirea să crească asupra mea Lasă Iubirea să înflorească în mine, ca să pot continua să cred. Apără-mă de dezamăgire și lasă-mă să depășesc nenorocirea.

Acordă-mi puterea de a depăși tentația și de a evita numeroasele capcane ale sorții. Asigură-te că devin mai puternic din fiecare provocare și lasă Iubirea să fie mai mare de fiecare dată. Dragul meu înger păzitor, știi să citești inimile, Ajută-mă în viața de zi cu zi și ajută-mă să văd întotdeauna clar. Susține-mă ori de câte ori sunt slab și ghidează-mă în alegerile și luptele mele. Păzește-mă și pe cei dragi. Pentru ca pacea, dragostea și armonia să domnească în inimile noastre.