Rugăciunea pentru a calma o persoană furioasă, supărată sau agresivă

Este important, deoarece nu știm la ce oră putem avea nevoia să o facem.

De multe ori ne plimbăm sau suntem alături de familie și găsim situații în care trebuie să liniștim pe cineva care este alterat sau care trece pur și simplu printr-o nevoie spirituală în care o rugăciune este singura măsură care poate fi aplicată pentru a o liniști, deoarece Atunci când această rugăciune devine importantă.
Rugăciune pentru a calma și a liniști o persoană
Nu contează dacă este un străin, rugăciunile Sunt extrem de puternice și pot fi realizate oriunde.
Fiți acolo unde suntem întotdeauna rugăciunea poate deveni singura noastră armă pe care o putem folosi de fiecare dată când avem credință.

1) Rugăciune pentru a liniști o persoană agresivă

„Doamne, sufletul meu este tulburat; angoasa, frica și panica mă stăpânesc.
Știu că acest lucru se întâmplă din cauza lipsei mele de credință, a lipsei abandonului în mâinile voastre sfinte și a neîncrederii totale în puterea voastră. Infinito. Iartă-mă Doamne și mărește-mi credința. Nu te uita la nenorocirea și egoismul meu.
Știu că sunt îngrozit, pentru că insist, din cauza nenorocirii mele, să rămân pe baza mizerabilelor mele forțe mizerabile, cu metodele și resursele mele. Iartă-mă, Doamne, și mântuiește-mă, Doamne.
Dă-mi harul credinței, Doamne; Îmi dă harul să am încredere în Domnul fără măsuri, fără să privesc pericolul, ci să mă uit numai la Tine, Doamne; Ajută-mă, Doamne!
Mă simt singur și abandonat și nu există nimeni care să mă ajute, cu excepția Domnului.
Mă abandonez în mâinile tale, Doamne, în ele așez frâiele vieții mele, direcția mersului meu și las rezultatele în mâinile tale. Cred în tine Doamne, dar mărește-mi credința.
Știu că Domnul înviat merge lângă mine, dar tot așa mă tem și pentru că nu mă pot abandona complet în mâinile Tale. Ajută slăbiciunea mea, Doamne.

Amin. ”

Această rugăciune de a calma și liniști o persoană este cu adevărat puternică!

În aceste vremuri poate fi foarte frecvent să vezi oamenii supărați Par să aștepte ca orice situație să explodeze în agresiune.

Cu siguranță am întâlnit situații în care agresivitatea poate fi văzută ca o amenințare latentă pentru viețile noastre sau pentru ceilalți oameni din jurul nostru și este în acele momente când rugăciunea devine refugiul perfect în care agresivitatea nu are nicio parte.

2) Rugăciunea pentru a liniști o persoană supărată

Marele San Miguel
Căpitan puternic al oștilor Domnului
Tu care ai biruit răul de multe ori
Și o vei bate oricând vrei
Scapă-mă de mine greșit
Fiecare dușman care atacă împotriva integrității mele
Și calmează-i pe cei care încă mai rămân în viața mea
Acordă-le pace și calm
Arată-le calea de a merge
amin
Furia este una dintre emoțiile pe care noi oamenii le avem și care este greu de controlat, mai ales în acele momente de furie în care nu cerem ce facem sau ce spunem.

Putem fiind expus oamenilor supărați în mod constant și că furia poate exploda în orice moment, fără ca noi să vedem că vine și fără să putem face nimic pentru a o evita.

Cu toate acestea, atunci când avem cunoașterea lumii spirituale din jurul nostru, putem să stăpânim asupra acestor situații prin simpla ridicare a unei sentințe. Persoana care simte mânia poate simți în corpul său cum se întâmplă totul și este Dumnezeu cel care începe să preia controlul asupra acțiunilor sale, astfel încât mânia să nu-l mai domine.