Rugăciunea pentru protecția și vindecarea familiei

Familia este unitatea fundamentală a societății. De asemenea, familia este primul nostru serviciu. Ei sunt oamenii care sunt mereu alături de noi și cei cu care ne vom petrece restul vieții. Din acest motiv, familia ar trebui să se lipească, indiferent de ce se întâmplă. Iar rugăciunea pentru familiile noastre este întotdeauna o modalitate de a atinge acest obiectiv.

După cum se spune, „O familie care se roagă împreună rămâne împreună”. Rugăciunea împreună cu familiile noastre ne întărește legătura. Îi învață pe copii, mai ales, să-și formeze un obicei de rugăciune, în funcție de Dumnezeu pentru tot ce au nevoie. Rugăciunea zilnică împreună cu familia este un obicei bun de format, mai ales la începutul și sfârșitul fiecărei zile. Ea îi învață pe fiecare membru al familiei să caute voia lui Dumnezeu în orice moment, indiferent de circumstanțele din viață.

Rugăciune pentru protecția familiei

Tată Doamne, venim astăzi înaintea Ta pentru a-ți cere protecția asupra familiilor noastre. Să nu cadă nicio problemă astăzi asupra lor. Ține-i departe de accidente. Nu permiteți niciun rău să le influențeze inimile. Acoperă-i cu sângele prețios al lui Hristos. Preia-i asupra lor, astfel încât să nu lovească piciorul de o piatră.

Este posibil să nu fim alături de familiile noastre tot timpul astăzi, dar am încredere că Tu, Doamne, ești mereu alături de ei. Păstrați-i în siguranță astăzi și permiteți-i să vă dea slavă în continuare. Dă-le pace sufletească, astfel încât să nu se îngrijoreze de nimic. Păzește-le inimile, astfel încât să poată manifesta iubire doar în loc de ură, furie sau amărăciune. Amin
Rugăciune pentru îndrumarea familiei

Călăuzește-ne drumul, Doamne, pe măsură ce continuăm viața noastră astăzi. De asemenea, fii scutul nostru în timp ce ne întoarcem acasă mai târziu. Fie ca tu să păstrezi întotdeauna legătura pe care o avem ca familie și să ne așteptăm cu nerăbdare să ne revedem acasă.

Păzește-ne și acasă, Doamne, că nu va cădea niciun rău pe măsură ce suntem plecați. Fie ca acesta să continue să fie un sanctuar de binecuvântare, mângâiere și dragoste pentru fiecare dintre noi. Să fie întotdeauna un loc odihnitor pentru corpurile noastre obosite la sfârșitul zilei.

Continuă să ne protejezi, Doamne, în timp ce ne odihnim noaptea. Nu permiteți intrușilor sau calamităților să-mi deranjeze casa diseară. Am încredere în puterea voastră puternică de a ne proteja pe mine și familia mea de orice formă de rău. În Numele Tău, întreb toate aceste lucruri, Amin.

Rugăciune pentru vindecarea familiei

Dragă Doamne, îi angajăm pe cei din familiile noastre care s-au îmbolnăvit. Credem că ești Vindecătorul nostru, Marele nostru Medic. Fie ca tu să fii confortul membrilor familiei noastre care suferă din punct de vedere fizic acum. Atinge-le cu Mâinile Tale Vindecătoare, Doamne. Trimite Cuvântul tău și vindecă bolile lor. Lasă puterea Ta de vindecare să curgă prin fiecare celulă a corpului lor.

Tată iubitor, îți cerem, de asemenea, să-i vindeci pe membrii familiilor noastre care suferă din punct de vedere emoțional. Afecțiunea lor nu este fizică, dar știm că și ei suferă. Dă-le și mângâiere, Doamne. Dă-le pacea care transcende înțelegerea. Vindecă-le inimile, Doamne, care poate fi plină de mânie, ură, certuri, amărăciune și iertare. Ștergeți mintea de orice îndoială, anxietate sau depresie. Reînnoiește în ele un spirit pașnic, Doamne. Amin.
Rugăciune pentru restaurarea familiei

De asemenea, ne rugăm ca Tu să restabiliți legăturile care au fost rupte cu unii dintre membrii familiei noastre. Știm, Doamne, că nu ai vrea nimic mai mult decât rudele feudale să se împace între ele. Dar recunoaștem și, Doamne, că nu putem face asta singuri. Pentru aceasta, cerem Duhului Tău Sfânt să ne înconjoare cu dragostea Ta. Fie ca noi să fim umpluți până la refuz de iubire, pentru ca aceasta să se revărseze și să o împărtășim familiilor noastre. Permite-ne să fim instrumentele binecuvântărilor Tale pentru ei. La timpul potrivit, Doamne, lasă și relațiile noastre să fie restabilite. Toate acestea ne rugăm în Numele Tău, Amin.