Să crezi doar ce vezi cu ochii tăi nu ce auzi de la alții

Lasă-ți ochii să vadă ce văd, nu ceea ce alții vor să vadă.
Lasă-ți urechile să audă ceea ce aud în mod natural, nu ceea ce ceilalți vor să auzi.
Lasă-ți gura să-ți spună ce mintea crede și să nu fii constrâns de aprobarea sau dezaprobarea altor persoane.
Lăsați-vă mintea să gândească ce vrea să gândească și nu lăsa cerințele altora să vă dicteze gândurile. Dacă simțurile și mintea voastră nu au voie să facă ceea ce vor să facă în mod natural, le lepădați drepturile. Când nu poți gândi, simți, sau acționa liber, atunci corpul și mintea ta sunt rănite.

De cele mai multe ori, nu credem un anumit lucru despre cineva, până cu vedem cu ochii noștri.Și acest lucru nu este deloc greșit.Nu este bine să crezi întotdeauna gura lumii.Să cataloghezi o persoană după ceea ce spun cei din jur despre ea. Ceea ce spun ceilalți despre o persoană, poate fără să o cunoască așa de bine, sunt nimic mai mult decât bârfe, care implică de cele mai multe ori informații sensibile sau judecăți greșite.

Cei care răspândesc bârfele, vorbesc de rău persoanele pe care nu le cunosc sau nu au interacționat cu ele, sunt acei oameni care se simt superiori, dar care nu se simt bine cu ei înșiși, se simt temporar mai bine atunci când îi judecă pe ceilalți negativ. Sau fac asta din pură plictiseală.

Este mult mai bine să fiți unul dintre cei care văd această lume cu propriii ochi și simt cu propria inimă, nu cu stereotipurile realizate de alții. Opinia dvs. este foarte importantă. Ar trebui să-ți spui și să-ți arăți propriile gânduri, să-ți urmezi inima și visele, nu ceea ce este popular sau important pentru majoritatea oamenilor.

sursa – https://www.wawlist.com/2020/02/03/sa-crezi-doar-ceea-ce-vezi-cu-ochii-tai-nu-ceea-ce-auzi-de-la-altii/